Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Pipedream
Hot
Nanma
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Naisten seksinuket

22 tuotetta 4 kaupasta

Seksinuket naisille - lähes aidontuntuista läheisyyttä

Seksinukke tarjoaa aidontuntuista läheisyyttä ja seksiä sitä tarvitseville. Naisille suunnatut seksinuket sisältävät usein ilmalla täytettävän miesvartalon, jossa on tietysti penis, suu ja mahdollisesti myös anusaukko. Osa seksinukeista on hämmästyttävän aitoja, kun taas halvemmat nuket sopivat paremmin halailuun ja esimerkiksi polttaririentoihin.

Seksinuken käyttö

Lähinnä naisille suunnatut miesnuket täytetään aluksi ilmalla. Kannattaa hommata erillinen pumppu, niin ei voimat katoa pelkästään seksinuken puhaltamiseen. Seksinuken voi käytön jälkeen tyhjentää, jolloin se menee taas pieneen tilaan ja on helppo säilyttää. 
 
Seksinuken, kuten muidenkin seksilelujen kanssa, kannattaa käyttää aina laadukasta liukuvoidetta. Tarkista seksinuken käyttöohje, koska useimmat eivät sovellu käytettäväksi silikoni- tai öljypohjaisten liukuvoiteiden kanssa. Pese seksinukke huolellisesti aina käytön jälkeen seksilelujen pesuun tarkoitetuilla aineilla tai lämpimällä vedellä. Osa seksinukeista kannattaa puuteroida, jotta pehmeä iho pysyy hyvänä. Seksivälineille on kehitetty tätä varten omia puutereita. Hyvin huollettuna seksinukke säilyy pitkään hyvässä kunnossa.
 
Seksinukke tekee mitä haluat ja kuinka kauan haluat, joten on vain sinusta kiinni, mitä keksit seksinukkesi kanssa. Seksinuken voi yhdistää helposti myös muihin seksileluihin. Kokeile sitä yhdessä esimerkiksi kiihottimen tai vibralla varustetun penisrenkaan kanssa. Voitte katsoa yhdessä myös kiihkeitä seksivideoita.
 
Laadukkaat seksinuket saattavat sisältää jo itsessään moottorin, jolloin nuken penis on jo valmiiksi varustettu vibralla. Valikoima on netissä laaja myös seksinukkejen osastolla, joten kaikille mauille löytyy varmasti mieluinen. 
Siirry alkuun