PicoBong mahana monitoimivibraattori, eri värejä
59,90€
Naghi No.5 Tuplavibraattori Lila
44,93€ 59,90€
Aneros Evi
67,90€
G - Vibe 2 tuplavibraattori, lila
129,50€ 139,00€
Je Joue - FiFi, eri värejä
124,00€
Fun Factory Miss Bi Tuplavibraattori, eri värejä
85,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Fun Factory
LoversPremium
Picobong
Wanachi
Hot
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Monitoimiset kiihottimet

22 tuotetta 5 kaupasta

Monitoiminen kiihotin antaa nautintoa monesta suunnasta

Monitoimiset kiihottimet eivät tyydy tavanomaiseen, vaan antavat nautintoa yhtäaikaa useammasta suunnasta. Monitoimiset kiihottimet ovat suosittuja erityisesti naisten keskuudessa, kun kiihotinta voi käyttää yhtäaikaa hyväilemään vaginaa ja peppua tai vaginaa ja klitorista. Monitoimisissa kiihottimissa käytetään yleensä vibraattoria tuomaan tarvittavaa värinää seksileikkeihin. Kiihottimen käytössä on vain mielikuvitus rajana, joten voit kokeilla, mikä juuri sinusta tuntuu hyvälle. 

Monitoimiset kiihottimet netistä

Monitoimiset kiihottimet vaativat usein aiheeseen tutustumista ennen varsinaista ostopäätöstä. Valikoima on laaja, joten aluksi voi miettiä, että tykkääkö enemmän klitorikseen keskittyvästä kiihottimesta vai onko pepun erogeenisten pisteiden hyväily nautinnollisempaa. Usein monitoimiset kiihottimet tarjoavat variointimahdollisuuksia, joten laitteen hommaaminen avaa varmasti useita käyttömahdollisuuksia. Pariskunta voi kokeilla käyttää tuotetta yhdessä tai erikseen. Suosittuja naisten keskuudessa ovat erityisesti vibralla toimivat kiihottimet, jotka antavat värinää niin sisälle g-pisteeseen kuin ulkoisesti klitorikseenkin ja kaikki tämä tietysti yhtä aikaa. Sisäiset vibrat tuovat tietysti samalla miehille uusia tuntemuksia, koska monitoimisia kiihottimia voi käyttää myös yhdynnän aikana.

Vibraattorit ja liukuvoiteiden käyttö 

Vibraattoreista saa parhaimman tehon irti, kun niitä käyttää yhdessä laadukkaiden liukuvoiteiden kanssa. Monitoimisten kiihottimien kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaisia liukuvoiteita, niin laitteen pinta pysyy hyvänä. Liukuvoiteita on monenlaisia ja kiihottimien kanssa kannattaa ilman muuta kokeilla myös erilaisia kiihottavia voiteita, esimerkiksi klitorisvoidetta.  Monitoimisia kiihottimia voi pestä lämpimällä vedellä tai seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928