Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Belladot
Evolved
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Gspot
Lelo
OhMiBod
Ovo
Pipedream
Powerbullet
Rocks-Off
Satisfyer
Sqweel
Touche
Wanachi
We-Vibe
Climax
Hot
Leaf
Nanma
Pink
Riannes
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Mini-vibraattorit

202 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Minivibra on pieni ja kätevä lelu

Minivibraattorit ovat nimensä mukaisesti pienikokoisia värinällä varustettuja seksileluja. Minivibraattoreissa on yleensä useita säätömahdollisuuksia: voit helposti säätää vibraattoria voimakkaammalle värinälle tai kokeilla muita värinäohjelmia. Minivibraattorit toimivat usein paristolla ja ne on muotoiltu niin vesitiiviiksi, että käyttö onnistuu sateessakin. 

Kätevä minivibraattori

Minivibraattori kulkee pienen koonsa ansiosta mukana käsilaukussa tai taskussa. Minivibraattoreissa on niin hiljainen ääni, että sitä pystyy käyttämään huomaamattomasti. Minivibraattorit on yleensä valmistettu kovasta muovista tai vastaavasta aineesta, mikä tekee niistä kestäviä käyttää. Voit käyttää vibraattoria klitoriksen kiihottamiseen tai muiden erogeenisten alueiden hyväilyyn. Tehokas moottori takaa voimakkaan värinän ja nautinnon. 

Vibraattorin hoito

Vibraattoria voi pestä lämpimällä vedellä ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Voit myös käyttää seksileluille tarkoitettuja hoitoaineita. Minivibraattoria tulee käyttää yhdessä vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa, koska muuten tuotteen pinta voi vaurioitua. Kokeile vibraattorin kanssa myös klitorisvoiteita saadaksesi voimakkampaa nautintoa ja kihelmöiviä tuntemuksia. Seksileluja on hyvä säilyttää niille tarkoitetuissa pusseissa, niin lelut eivät pääse likaantumaan. 

Siirry alkuun