Miesten tanssihousut
60,50€
Mens boxer briefs Ouvert, Takaa avoimet bokserit
23,90€
Miesten piccolosetti
25,90€
Miesten Tanssihousut
45,00€
Showmaster - Alushousut
22,90€
Svenjoyment keinonahkamaiset seksikkäät alushousut
19,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Envy
Latex
Zado
Svenjoyment
Wet
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Miesten seksiasut

265 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Miesten seksiasuja tarjolla laaja valikoima

Miesten seksiasut ovat keskittyneet selvästi alavartaloon. Alushousuja löytyy seksikaupoista laaja valikoima ja myös pitempiä pvc- ja latex housuja on saatavilla. Miesten eroottiset asusteet peittävät usein vain kriittisen paikan eli peniksen. Latex ja pvc-asut ovat usein peittävämpiä, mutta vartalon muodot paljastavia eroottisia asuja.

Miesten eroottiset seksiasut netistä

Miesten eroottiset asut ovat vahvasti keskittyneet alushousuihin. Alushousujen osalta valikoima onkin laaja, joten kaikille löytyy varmasti mieluisat housut tai useammatkin. Alushousut sopivat hyvin miehelle, joka haluaa kokeilla seksissä roolileikkejä. Osa alushousuista jättää takapuolen näkyviin ja peittää vaan tärkeimmän eli peniksen. Osa taas korostaa penistä penistupella tai muulla erikoismateriaalilla. Seksiin saa helposti jännittävää tunnelmaa, kun muuttaa roolia vaikka nahkaisilla alushousuilla. Seksiasut käyvät myös hyvänä esileikkinä seksiin. Aamulla puetut eroottiset alushousut pitävät takuulla seksin mielessä koko päivän. Yhdistä eroottiset asut myös muihin seksileluihin, esimerkiksi huiskuun tai silmänaamioihin. 

Seksiasut ovat edullinen investointi, joten niitä voi helposti ostaa useamman. Miesten kohdalla niitä voi käyttää usein muiden alusvaatteiden tapaan. Miehille on myös tehty korsetteja ja muita naisellisia asusteita, jotka viehättävät varmasti osaa käyttäjistä. Latex ja pvc-asut ovat materiaaliltaan kiiltävää ja joustavaa. Niistä on valmistettu miehille myös peittävämpiä eroottisia asusteita, jotka paljastavat seksikkäästi vartalon muodot. Latex ja -pvc-asut sopivat jo rajuumpiinkin roolileikkeihin.

 

Siirry alkuun