Svenjoyment keinonahkamaiset seksikkäät alushousut
19,90€
Miesten piccolosetti
25,90€
Mens boxer briefs Ouvert, Takaa avoimet bokserit
23,90€
Showmaster - Alushousut
22,90€
MIESTEN VALKOISET STRINGIT
8,95€
Tangat, svenjoyment
15,50€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Envy
Latex
Zado
Svenjoyment
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Miesten eroottiset alushousut

174 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Miesten eroottiset alushousut

Miesten eroottiset alushousut tuovat vipinää seksielämään ja innostavat erilaisille roolileikeille. Eroottiset alushousut ovat usein myös miellyttäviä käyttää, joten ne voi pukea ylle myös muulloin kuin pelkästään seksihetkiin. 

Tarjolla runsaasti erilaisia alushousuja miehille

Miehille suunnatut eroottiset alushousut ovat kätevä keino piristää seksielämää ja keventää tunnelmaa. Miehille on suunniteltu pitsisiä alushousuja, jos haluaa korostaa naisellista puolta itsessään. Osa alushousuista paljastaa takapuolen, mutta peittää peniksen. Osa taas on tehty läpikuultavasta materiaalista, jolloin myös penis näkyy kiihottavasti alushousujen läpi. Alushousuja on tehty myös penistupella, jolloin peniksellä on oma vuorattu paikkansa alushousuissa. Penistuppi voi olla pippeliä muistuttava tai huomoristinen. Alushousuja on saatavilla myös alhaalta auki olevina, jolloin niitä ei tarvitse riisua pois, jos meno yltyy yhdyntään asti. 

Netistä löytyy laaja valikoima kokoja ja tuotteita, joista valita itseä ja kumppania miellyttäviä alushousumalleja. Yllätä puolisosi läpinäkyvillä housuilla ja saat heti viritettyä sopivan tunnelman seksille. Alushousut on helppo riisua ja niitä on kätevä yhdistää myös muihin seksileluihin.

Siirry alkuun