Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Demoniq
Hot
Pink
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Mekot ja bilevaatteet

804 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Runsas valikoima mekkoja ja bilevaatteita kaikenkokoisille naisille

Mekot ja bilevaatteet sisältävät seksikkäitä ja räväköitä mekkoja sekä sensuelleja alusmekkoja. Mekot pukevat hyvin kaikenkokoisia ja näköisiä naisia ja valikoima on laaja myös kokojen ja värien suhteen. Mekoissa minimitta on edelleen se suosituin, mutta myös vähän pidemäpiä leninkejä on saatavilla. Legginsit ovat myös lunastaneet paikkansa bilevaatteiden keskuudessa. Ne on helppo yhdistää minimekkoihin ja biletoppeihin.

Mekot ja bilevaatteet netistä

Mekot ja legginsit saavat taatusti päät kääntymään bileissä kuin bileissä. Kauniit ja lyhyet mekot korostavat kauniisti naisellista vartaloa. Täydennä asu vielä korkokengillä ja muilla asusteilla. Seksikaupoissa on yleensä omat osastot mekoilla ja bilevaatteilla. Osa mekoista on paljastavia ja sopivat enemmän kotikäyttöön, mutta osa mekoista käy hyviin juhliin ja bileisiin. Netistä ostettaessa voit rajata mekkoja juuri käyttötarkoituksen mukaan. Osa mekoista sopii hyvin yöasusteiksi, koska ne ovat materiaaliltaan kevyitä. 

Legginsit ovat ihonmyötäisiä housuja, joita käytetään paljon myös bilekäytössä. Niitä voi yhdistellä helposti minimekkoihin tai biletoppeihin. Legginsien materiaali on venyvää ja miellyttävää. Osa legginseistä on koristeellisia ja värikkäitä, osa taas muistuttaa farkkukangasta. 

Mekkoja löytyy myös rankempiin juhliin, jolloin takapuoli vilkkuu näkyvissä ja latex ja pvc-kangas kiiltelee ja nuolee vartaloa. Leopardikuvio on myös suosittu kuviointi niin legginseissä kuin mekoissakin. Mekkojen hinnat vaihtelevat 20 eurosta yli 100 euroon. Kalliimmat mekot on yleensä kunnon juhlamekkoja. Legginsseissä hintahaitari on yleensä 10 eurosta ylöspäin. Vertailu kannattaa aina, kun lähtee shoppailemaan vaatteita nettikaupoista. 

Siirry alkuun