Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fleshlight
Fun Factory
Lelo
Lovers Premium
Mystim
Oxballs
Pipedream
Rocks-Off
Satisfyer
Tenga
Vulcan
Climax
Hot
Nanma
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Masturbaattorit & suihinottokoneet

315 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Masturbaattorit ja suihinottokoneet verkosta

Masturbaattorit ja suihinottokoneet käsittävät sisääntyöntymisen iloa ja aidontuntoista imua helposti ja vaivattomasti. Suihinottokoneet jäljittelevät taidokkaasti oikean suun toimintaa ja laite hyväilee penistäsi juuri oikealla tavalla. Masturbaattoreissa sinä ohjaat omaa nautintoa ja voit keskittyä vain siihen. Valikoima on laaja, joten ei muuta kuin kokeilemaan.

Suihinottokoneen käyttö

Suihinottokone on nimensämukaisesti suu, joka imee penistä todella nautinnollisesti. Käytä yhdessä vesiliukoisen liukuvoiteen kanssa ja hekuma on taattu. Suihinottokone tuo mukavaa vaihtelua masturbaatioon. Suihinottokoneissa voit yleensä itse säätää imun voimakkuutta. Monet suihinottokoneet toimivat moottorilla, joten kätesi jäävät vapaaksi ja voit keskittyä tuntemiseen. Suihinottokone pestään käytön jälkeen lämpimällä vedellä tai seksivälineille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. 

Masturbaattorin käyttö

Masturbaattorilla tarkoitetaan tekopillua tai anusta, joka toimii kuin oikea värkki masturbaatiossa. Aidon tunnelman saat, kun käytät runsaasti vesiliukoista liukuvoidetta. Yleensä voit itse säätää imun/paineen voimakkuutta, jolloin saat varmasti parhaan nautinnon. Masturbaattoreiden valikoima on laaja. Osa tuotteista on pieniä ja helposti mukana kuljetettavia ja osa taas isompia värkkejä, jotka sopivat paremmin kotikäyttöön. Hintaerot ovat myös aika suuria, joten valikoimaan ja masturbaattoreiden ominaisuuksiin kannattaa tutustua huolella ennen ostopäätöstä. Masturbaattorin materiaali on aidon ihon tuntoista ja laite onkin hyvä puhdistaa lämpimällä vedellä tai seksileluille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Masturbaattoreille on kehitetty myös omia talkkeja, jotka pitävät seksilelujen pinnan pehmeänä ja hyvässä kunnossa. 

Vaginat, anukset ja suut ovat käteviä masturbaattoreita

Vaginat, anukset ja suut tarjoavat monipuolisia virikkeitä ja tuntemuksia masturbaatioon. Nämä seksivälineet eivät vie paljon tilaa ja ovat heti valmiina nautinnollisiin hetkiin. Vaginat, anukset ja suut valmistetaan nykypäivänä aidon tuntuisista materiaaleista, joten nautinto on taattu. 

Vaginan, anuksen tai suun käyttö

Vaginat, anukset ja suut toimivat parhaiten yhdessä laadukkaan liukuvoiteen kanssa. Yleensä ne kannattaa lämmittää vedellä sopivan lämpöiseksi, jos on kylmälle liukuvoiteelle arka ja haluaa mahdollisimman aidon tunteen. Vaginat ja anukset ovat usein saaneet mallinsa oikeilta pornotähdiltä, joiden aitoja muotoja laitteet jäljittelevät. Fleshlight on yksi tunnetuimmista merkeistä, jotka valmistavat miehille aidontuntuisia masturbaatiovälineitä. Voit valita itsellesi sopivat vaginan, anuksen tai suun laajasta valikoimasta. Usein tuotteet jäljittelevät aitoja värkkejä myös ulkonäöllisesti. Tuote sisältää usein myös sekä vaginan että anuksen, jolloin voit vaihtaa reikää vaikka lennosta. Seksilelua voi käyttää missä asennossa vain, koska vagina, anus tai suu on kevyt käyttää ja helposti siirreltävissä. 

Masturbaatio on tehty helpoksi ja kiihottavaksi näillä aidontuntuisilla vaginoilla, anuksilla ja suilla. Seksilelut kehittävät yleensä lievän alipaineen, joka lisää erektiota ja imun tunnetta. Usein vaginan, anuksen tai suun kanssa ei saa käyttää silikoni- tai öljypohjaisia liukuvoiteta. Puhdista tuote aina käytön jälkeen runsaalla vedellä tai seksileluille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Vaginoita, anuksia ja suita voi yhdistää myös muiden seksilelujen kanssa. Vain mielikuvitus on rajana.

Siirry alkuun