Cobra Libre 2, Eri värejä, Fun Factory
119,50€
Autoblow2, Suihinottokone
169,00€
BKK - Virtuaalinen Seksipeli ja Vagina
159,50€
Elite Moto Bator Suihinottaja, Pipedream
119,00€ 189,00€
Mandy Mystery - Doggy Style
149,00€
Mega Grip Mouth Stroker Moottorilla, Eri värejä
78,99€ 139,00€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fleshlight
Fun Factory
LoversPremium
Pipedream
Renegade
Tenga
Verspanken
Zini
Hot
Nanma
Oxballs
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Masturbaattorit & suihinottokoneet

182 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Masturbaattorit ja suihinottokoneet verkosta

Masturbaattorit ja suihinottokoneet käsittävät sisääntyöntymisen iloa ja aidontuntoista imua helposti ja vaivattomasti. Suihinottokoneet jäljittelevät taidokkaasti oikean suun toimintaa ja laite hyväilee penistäsi juuri oikealla tavalla. Masturbaattoreissa sinä ohjaat omaa nautintoa ja voit keskittyä vain siihen. Valikoima on laaja, joten ei muuta kuin kokeilemaan.

Suihinottokoneen käyttö

Suihinottokone on nimensämukaisesti suu, joka imee penistä todella nautinnollisesti. Käytä yhdessä vesiliukoisen liukuvoiteen kanssa ja hekuma on taattu. Suihinottokone tuo mukavaa vaihtelua masturbaatioon. Suihinottokoneissa voit yleensä itse säätää imun voimakkuutta. Monet suihinottokoneet toimivat moottorilla, joten kätesi jäävät vapaaksi ja voit keskittyä tuntemiseen. Suihinottokone pestään käytön jälkeen lämpimällä vedellä tai seksivälineille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. 

Masturbaattorin käyttö

Masturbaattorilla tarkoitetaan tekopillua tai anusta, joka toimii kuin oikea värkki masturbaatiossa. Aidon tunnelman saat, kun käytät runsaasti vesiliukoista liukuvoidetta. Yleensä voit itse säätää imun/paineen voimakkuutta, jolloin saat varmasti parhaan nautinnon. Masturbaattoreiden valikoima on laaja. Osa tuotteista on pieniä ja helposti mukana kuljetettavia ja osa taas isompia värkkejä, jotka sopivat paremmin kotikäyttöön. Hintaerot ovat myös aika suuria, joten valikoimaan ja masturbaattoreiden ominaisuuksiin kannattaa tutustua huolella ennen ostopäätöstä. Masturbaattorin materiaali on aidon ihon tuntoista ja laite onkin hyvä puhdistaa lämpimällä vedellä tai seksileluille tarkoitetuilla puhdistusaineilla. Masturbaattoreille on kehitetty myös omia talkkeja, jotka pitävät seksilelujen pinnan pehmeänä ja hyvässä kunnossa. 

 

Siirry alkuun