Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Aquaglide
Belladot
Durex
Eros
Fifty Shades Of Gray
Fleshlight
Fun Factory
ID Glide
Lelo
MoreAmore
Mystim
Nexus
Ouch
Pasante
Pipedream
Pjur
Rfsu
Satisfyer
Shunga
Stimul8
Sultan
Svenjoyment
Swede
Tenga
Touche
Toy Joy
Viamax
Waterglide
YESforLOV
Zini
Flirt
Hot
Joydivision
Nomitang
Pink
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Liukuvoiteet

645 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Liukuvoiteet netistä

Liukuvoiteet takaavat kosteat kelit oli sää mikä tahansa. Liukuvoiteen käyttöä voi suositella aina ja erityisesti jos käyttää seksileluja. Seksilelut ovat materiaaliltaan kovempia ja joustamattomampia kuin ihmisen iho, joten liukuvoiteella voi varmistaa, että seksilelut eivät vaurioita limakalvoja. Nautinto on myös yleensä suurempi, jos käyttää reilusti liukastetta. Oman liukasteen riittävyys voi vaihdella esimerkiksi hormonikierron mukaan, joten kaapissa kannattaa aina säilyttää myös liukastetta. Myös kondomin käyttö voi tehdä seksistä nihkeämpään, kun kondomin materiaali ei ole niin miellyttävää ja pehmeää kuin iho. Myös tämän ongelman saa pienemmäksi, kun käyttää reippaasti liukuvoidetta,

Liukuvoiteen käyttö

Liukuvoiteet ovat turvallisia ja miellyttäviä käyttää. Liukuvoidetta voi levittää ennen seksiä tai esileikin aikana niin miehen kuin naisenkin sukupuolielimiin tai kondomin päälle. Liukuvoiteen levityksen voi ottaa osaksi seksiä ja toisen hyväilyä. Myös kädellä hoitaminen on helpompaa, kun käyttää mukana liukastetta. Vagina voi kuivua seksin aikana, kuten suukin, joten liukuvoiteen käyttö tekee seksistä mukavampaa. 

Liukuvoiteen käyttö anaaliseksissä

Liukuvoidetta kannattaa käyttää aina peppuseksin yhteydessä. Anaali ei tuota itse liukastetta, joten liukuvoiteen käyttö on suotavaa, ettei peräsuoli vaurioidu. Liukuvoiteen avulla voit rentouttaa helpommin peräsuolen ja näin saat myös suuremman nautinnon. Anaaliseksiin on kehitetty omia liukuvoiteita, jotka ovat koostumukseltaa usein paksuja ja kestävät pidempää käyttöä. Anaaliseksiin käytetään niin vesi- kuin silikonipohjaisia liukuvoitetakin. Hybridiliukuvoiteet on yhdistelmä vesi- ja silikonipohjaisia liukuvoiteita ja ne soveltuvat myös loistavasti anaaliseksiin. Osa liukuvoiteista voi olla myös kevyesti puuduttavia. Paras liukuvoide löytyy yleensä itse kokeilemalla ja testaamalla.

Liukuvoiteen käyttö raskausaikana

Liukuvoiteen käyttö on turvallista ja suotavaa myös raskausaikana. Usein muutokset hormonitasapainossa aiheuttavat sen, että emätin kuivuu helpommin. Sama ongelma voi tulla vastaan myös esimerkiksi hiivatulehduksen yhteydessä. Asian voi korjata näppärästi käyttämällä liukuvoidetta. Raskausaikana kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että liukuvoide on hajusteeton ja lisäaineeton. Suosi siis mietoja ja vesipohjaisia liukuvoiteita raskauden aikana. 

Vesipohjainen liukuvoide vai silikonipohjainen liukuvoide?

Useimmat liukuvoiteista ovat vesipohjaisia ja helposti pois huuhdeltavissa. Toinen suosittu liukuvoidemateriaali on pehmeä ja mukavantuntoinen silikoni. Silikonipohjaiset liukuvoiteet kestävät käytössä pidempään ja pitävät paremmin liukastetta yllä. Myös silikonipohjaiset liukuvoiteet sopivat käytettäväksi kondomien ja seksilelujen kanssa. Ainoastaan silikonivalmisteisten seksilelujen kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaisia liukuvoiteita. Suuseksiä ajatellen vesipohjaiset makuliukuvoiteet ovat oiva valinta. Kokeile eri makuja ja löydä paras liukuvoide juuri sinulle. Osassa liukuvoiteista on yhdistetty vesi- ja silikonipohjainen liukuvoide ja samalla molempien hyvät ominaisuudet. Näitä yhdistelmätuotteita kutsutaan nimellä hybridiliukuvoide. Osa liukuvoiteista on lämmittäviä, jolloin liukuvoide tuo seksiin uusia tuntemuksia. Netistä löytyy laaja valikoima tuotteita eri käyttötarkoituksiin. Liukuvoiteita kannattaakin kokeilla ja maistella, jotta löytää itselle mieluisen. 

Siirry alkuun