Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Kuukuppi

18 tuotetta 3 kaupasta

Kuukuppi huomaamattomasti netistä - uusi ekologinen kuukautissuoja

Kuukuppi on turvallinen ja helppokäyttöinen kuukautiskuppi, jota monet naiset käyttävät kertakäyttöisten suojien sijaan. Lunette on Suomessa valmistettu. Sen materiaali on lääketieteellistä silikonia, joka ei allergisoi. Kuukautiskuppi sopii kaikille naisille, joilla on kuukautiset. Kupista on saatavana kahta kokoa, pienempää suositellaan nuorille ja naisille, joiden vuoto on niukkaa. Kupin voi tilata vaivattomasti ja huomaamattomasti verkosta jälleenmyyjältä.

Kuukupin käyttö on helppoa

Kuukuppi on paitsi edullinen, myös helppo käyttää. Kuppi sopii kaikille naisille, se on turvallinen, lateksivapaa ja tuoksuton . Kertakäyttöiset suojat maksavat naisen elämän aikana paljon; kuukuppia käyttämällä säästää monen kuukupin hinnan. Yksi kuppi kestää viidestä kymmeneen vuotta. Lisäksi kuukuppi on huomaamaton, se ei näy eikä tunnu. Kuppi tyhjennetään päivän aikana 2 - 4 kertaa ja sitä voi käyttää yölläkin. Pisimmillään sitä voi pitää 12 tuntia. Tyhjennyksen yhteydessä huuhtelu vedellä ja saippualla riittää puhdistukseen. Kuukupin mukana on selkeät käyttöohjeet. Kupin voi asentaa istuen, seisten tai kyykkyasennossa. Kuppi taitetaan kaksinkerroin ja lisäksi pituussuunnassa kaksinkerroin.

  • Pienempi kuukuppi sopii nuorille
  • Suurempi kuukuppi sopii synnyttäneille naisille

Kuukupin voi tilata vaivattomasti verkosta

Kuukuppi on helppo tilata jälleenmyyjän verkkokaupasta. Saat tuotteen suoraan postitse kotiisi, eikä sinun tarvitse käydä vaivaannuttavaa keskustelua esimerkiksi apteekissa. Oikean koon valitsemisessa auttaa kuukupin tuotetiedot, jotka on hyvä lukea huolellisesti. Pääsääntöisesti pienempi kuppi sopii nuorille sekä naisille, joiden kuukautiset ovat niukat. Suurempi kuppi sopii synnyttäneille naisille ja niille, joilla on runsaat kuukautiset. Jos on epävarma, kumpi koko on sopivampi, kannattaa tilata pienempi kuppi. Myös jälleenmyyjän verkkokaupan asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa erilaisissa kysymyksissä.

Siirry alkuun