Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Demoniq
Latex
Rimba
Pink
Softline
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Korsetit

96 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Korsetit korostavat naisellisia muotoja

Korsetit vievät katseen vyötärölle ja rintoihin. Korsetit ovat usein materiaaliltaan pitsisen vietteleviä ja ne tukevat samalla loistavasti ryhtiä. Korsetit sopivat kaikenkokoisille naisille, joten löydät varmasti valikoimasta omasi.

Korsetit netistä

Korsetit korostavat seksikkyyttä ja naisen vartalon tiimalasi-muotoa. Ne sopivat hyvin käytettäväksi alusvaatteiden tapaan. Korsetit ovat miellyttäviä päällä ja ne tukevat ryhtiä. Tunnet olosi korsetti päällä usein kiinteämmäksi. Korsetit on valmistettu usein pitsistä, nahasta tai läpikuultavista materiaaleista, mutta valikoimista löytyy myös rankempia pvc ja latex- korsetteja. Musta on värinä suosituin, mutta korsetteja löytyy myös värillisinä tai valkoisena. Korsetissa on sisällä usein kaari- ja kylkitukia, mikä pitää korsetin kuosissaan. Korsetti on usein myös säädettävä, jolloin voit kiristää sen halutessasi sopivan kokoiseksi. Korsetteja on myös avomalleja, jotka jättävät rinnat näkyville ja suorastaan korostavat niitä. Monesti korsettiin kuuluu myös yhteensopivat stringit tai minihame. Myös sukkanauhat ovat usein oleellinen osa korsettia. Nettikauppojen valikoima on laaja, joten kannattaa vertailla tuotteita hyvin, ennen ostopäätöstä. 

Korsettia voi käyttää rohkeasti erilaisissa roolileikeissä tai voit korostaa sillä myös omaa vartaloasi ja seksikkyyttäsi. Korsetti on monikäyttöinen, koska useat mallit soveltuvat myös arkikäyttöön alusvaatteiden tapaan. Korsettien hinnat vaihtelevat 20 eurosta ylöspäin. Usein erilaiset korsettisetit ovat kalliimpia. 

Siirry alkuun