Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Durex
Fun Factory
Gspot
Lelo
MoreAmore
Mysize
Pasante
Pjur
Rfsu
Secura
Sultan
Climax
Femidom
Pure
Rilaco
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Kondomit

210 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kondomit antavat ehkäisykykynsä lisäksi mukavan lisän esileikkiin

Kondomi ei ole enää se pakollinen paha, joka täytyy ottaa seksiin mukaan ehkäisemään jälkeläisiä. Kondomi on nykypäivänä osa seksiä: siitä on tehty kiinnostava, hyvänmakuinen seuralainen, jonka päälle pukeminen toimii hyvänä esileikkinä itse aktille. Verkkokaupoista löytyy kondomeita joka lähtöön. Sinun tehtäväsi on vain löytää se sinulle paras kondomi. Kondomi ehkäisee hienosti myös sukupuolitauteja, joten sen käyttö kannattaa, vaikka ehkäisy olisi muuten kunnossa. Kondomi on halpa ja kaiken lisäksi helppokäyttöinen ehkäisyväline.

Kondomin käyttö

Kondomin käyttöä on hyvä harjoitella etukäteen, jotta sen päälle pukeminen sujuu hyvin, kun on tosi kyseessä. Kondomit kannattaa varata lähettyville, jotta muistaa ottaa ne käyttöön, kun kiihko yltyy. Kondomin voi ottaa huoletta osaksi esileikkiä, vaikka sitä ei kannatakaan ihan ensimmäiseksi rynnätä rullaamaan paikoilleen. Kondomin lisäksi kannattaa varata liukuvoidetta mukaan, koska kondomi ei ole niin luistava kuin pelkkä penis. Voit hieroa liukuvoidetta suoraan kondomin päälle tai partnerin erogeenisille alueille. Myös naisille on suunnattu omia kondomeja. Kondomeja kannattaakin kuljettaa mukana niin miesten kuin naistenkin, koska ikinä ei voi tietää milloin hetki koittaa.

Kondomi sopii yhteen useimpien seksilelujen kanssa. Kuitenkin vaginaan laitettavat seksilelut voivat liikuttaa kondomia ja ehkäisyteho voi näin huonontua. Kondomi voi mennä myös rikki, jos se on hankauksessa seksilelun kanssa. Kondomin toimintaa kannattaa tarkistaa välillä myös seksin aikana, koska kovassa menossa myös kondomin rasitus on kova. 

Kondomi, peppuseksi ja suuseksi

Kondomi toimii myös peppuseksissä yhdessä luistavan ja paksumman liukuvoiteen kanssa. Kondomit eivät sovellu yhteen öljypohjaisten liukuvoiteiden kanssa, koska öljy voi vaurioittaa kondomin pintaa ja ehkäisyteho voi näin äkkiä kadota. Suuseksiin kannattaa kokeilla erilaisia makukondomeja. Maulla ja tuoksulla saa mukavaa vaihtelua seksiin. Kannattaa kuitenkin varoa, että ei riko kondomia hampailla. Erilaisia tuntemuksia saa aikaan myös kondomeilla, joissa on pinnassa juovia, jotka liikkuvat ja tuovat nautintoa seksin aikana. Kondomeja kannattaakin varata erilaisia eri tilanteisiin. Kondomeja on myös saatavissa eri kokoisia, joten jos on erityisen iso tai pieni penis, niin voi kokeilla omalle koolle suunnattuja kondomeja, jotta ehkäisyteho säilyy mahdollisimman hyvänä.

Siirry alkuun