One-Hand Blowjob
24,50€
Titanmen Cock Ring Penisrengas, Eri värejä
8,50€
Double Booster, penis-kivesremmi
9,90€
Titanmen Cock Cage Penisrengas, Eri värejä
13,90€
Endless Cockrings, Eri värejä
19,90€
Julians Stud Ring Penisrengas
7,50€ 9,50€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Ouch
Nanma
Oxballs
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Kiristysrenkaat

69 tuotetta 7 kaupasta

Kiristysrengas vahvistaa erektiota

Kiristysrenkaat ovat penikseen juureen laitettavia penisrenkaita, joiden tehdävänä on kiihdyttää peniksen verenkiertoa ja vahvistaa erektiota. Penisrenkaiden käyttö lisää yleensä sekä miesten, että naisten nautintoa, joten niitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Kiristysrenkaat on halpa sijoitus, joista saa pitkäksi aikaa iloa seksiin.

Kiristysrenkaan käyttö

Kiristysrengasta voi käyttää esileikin ja seksin aikana tai masturbaation yhteydessä. Kiristysrengas kiihdyttää peniksen verenkiertoa ja estää jonkin verran veren takaisinpäin menoa, jolloin erektio pysyy pitkään kovana. Kiristysrengas on hyvä asettaa paikalleen runsaan liukasteen kanssa esimerkiksi esileikin yhteydessä. Kiristysrenkaita on saatavilla useita eri kokoja. Materiaalista riippuen kiristysrenkaat voivat olla joustavia tai vähemmän joustavia. Valmistusmateriaaleina on käytetty yleensä muovia, metallia, nahkaa tai silikonia. 

Säädettävä kiristysrengas

Kiristysrenkaita on olemassa myös säädettäviä, jolloin voit itse vaikuttaa penisrenkaan kokoon. Säädettävä kiristysrengas on varma valinta, koska muuten penisrenkaan koon suhteen voi tulla virhearviointeja. Säädettävän kiristysrenkaan kokoa voi muuttaa omien tuntemuksien mukaan myös seksin aikana. Netistä löytyy laaja valikoima penisrenkaita ja varmasti myös sinulle se paras penisrengas. 

Siirry alkuun