Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Durex
Fifty Shades Of Gray
Pjur
Shunga
Stimul8
Svenjoyment
Viamax
Waterglide
Flirt
Hot
Joydivision
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Kiihotusvoiteet naisille

69 tuotetta 6 kaupasta

Kiihoitusvoiteilla herkkyyttä ja kiihotusta

Kiihotusvoiteet naisille takaavat herkkyyttä ja lisäävät kiihotusta klitoriksessa tai emättimessä. Kiihotusvoiteet parantavat usein verenkiertoa ja lisäävät tätä kautta klitoriksen tai g-pisteen herkkyyttä. Kiihotusvoiteiden on sanottu lisäävän myös naisen halua ainakin välillisesti. Parempi seksuaalinen nautinto yleensä lisää seksin määrää ja voimistaa seksuaalisuutta.

Kiihotusvoiteen käyttö

Kiihotusvoiteet on turvallisia käyttää, mutta niitä ei suositella kuitenkaan raskaanaoleville tai imettäville. Tuntemukset vaihtelevat naisten välillä, joten voi olla tarpeen, että lisäät geeliä hyväilyn aikana saavuttaaksesi parhaan nautinnon. Kiihotusvoiteet vaikuttavat yleensä jo muutamassa minuutissa, joten niitä kannattaa levittää pieni määrä juuri ennen klitoriksen hyväilyä. Kiihotusvoiteta suositellaan käytettäväksi yhdessä liukuvoiteen kanssa. Voit lisätä liukuvoidetta kiihotusvoiteen päälle ja aloittaa klitoriksen hyväilyn välittömästi. Kiihotusvoiteet sopivat hyvin esileikkiin tai käytettäväksi seksin aikana. Kiihotusvoiteet ovat suosittuja myös sooloseksissä. 

Kiihotusvoide g-pistelle

Naisille on kehitetty kiihotusvoiteita myös g-pisteen stimuloimiseen. G-piste -voiteet lisäävät verenkiertoa ja sitä myötä nautintoa g-pisteen alueella. G-pistegeelejä voi käyttää yhdessä kondomien ja seksilelujen kanssa. Kiihotusvoiteiden sanotaan helpottavan orgasmin saantia. 

Siirry alkuun