Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Latex
Pipedream
Renegade
Toy Joy
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Kiihotustunnelit -ja sukat

61 tuotetta 5 kaupasta

Kiihotustunnelilla ja -sukalla pitkäkestoisempi erektio

Kiihotustunnelit ja -sukat ovat peniksen ympärille laitettavia seksileluja, jotka tarjoavat nautintoa niin miehille kuin naisillekin. Kiihotustunnelit tuovat penisrenkaita voimakkaampia tuntemuksia, koska ne peittävät suuremman osan peniksen vartta ja mahdollisesti myös päätä. Kiihotussukat tuovat samalla puristusta penikseen, jolloin ne pakkaavat verta peniksen päähän ja parantavat näin seisokkia.

Kiihotustunnelin  ja kiihotussukan käyttö

Kiihotustunnelia voi käyttää penisrenkaan tavoin seksin aikana tai masturbaation yhteydessä. Kiihotustunnellin kanssa on tärkeää käyttää hyvää liukuvoidetta, jolloin peniksen tunto säilyy hyvänä ja kiihotustunneli pääsee oikeuksiinsa nautinnon tuojana. Netistä tilattaessa törmää heti valikoiman laajuuteen. Ensin kannattaakin miettiä, mitä kiihotustunnelilta tai kiihotussukalta haluaa. Onko paras kiihotustunneli enemmän umpinainen, jolloin on tärkeää kiihotustunnelin materiaali ja se, miten se hyväilee penistä vai onko tarkoitus löytää tuote, joka tulee vain osittain peniksen päälle, jolloin kiihotustunnelin läpi tuntee paremmin myös vaginan.

Kiihotustunnelissa molemmat päät ovat aukinaiset, kun taas kiihotussukassa toinen pää on umpinainen, jolloin penis on kokonaan "piilossa" sukan sisässä. Varren nystyrät hierovat ja stimuloivat hyvin naisen erogeenisia alueita. Kiihotustunneli ja kiihotussukka tuovat lisää paksuutta ja mahdollisesti myös pituutta penikselle. Molempia voi myös käyttää yhdessä dildon, hieromasauvan tai tekopeniksen kanssa. Kiihotustunneleita ja -sukkia kannattaa testata avoimin mielin, jotta löytää itselle parhaan tuotteen. Sama pätee tietysti kaikissa seksileluissa. 

Siirry alkuun