Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Belladot
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Lelo
Ovo
Pipedream
Rfsu
Rocks-Off
Smile
Tenga
We-Vibe
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Kiihotusrenkaat

103 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kiihotusrenkaat tarjoavat pitkäkestoisuutta ja naista hyväilevää vaikutusta

Kiihotusrenkaat aiheuttavat värinää ja kiihotusta pienessä ja kompaktissa paketissa. Penisrenkaat sisältävät usein tuplavaikutuksen, koska ne parantavat seisokkia ja verenkiertoa miehellä ja hierovat samalla naiselle tärkeitä erogeenisia alueita. Kiihotusrenkaiden suosio onkin taattu niin naisten kuin miestenkin keskuudessa.

Kiihotusrenkaan käyttö

Kiihotusrengas sopii hyvin esileikkiin tai masturbaation yhteyteen. Kiihotusrenkaan pukeminen kannattaa tehdä yhdessä kumppanin ja hyvän liukasteen kanssa, jolloin se on mahdollisimman mielittävää. Kiihotusrengas pakkaa verta penikseen ja saa peniksen kasvamaan huippumittoihinsa. Veri myös pysyy hyvin peniksessä, jolloin stondis on yleensä hyvä ja varma koko seksin ajan. Kiihotusrenkaiden valikoima netissä on laaja. Ulkonäöltään ja toiminnoiltaan toisistaan voimakkaasti poikkeavat kiihotusrenkaat tuovat erilaisia tuntemuksia seksiin. Kiihotusrenkaat ovatkin yleensä jokaisen seksinharrastajan lempivälineistöä. Paras kiihotusrengas löytyy yleensä kokeilun kautta. Vartalot ovat erilaisia niin miehillä kuin naisillakin, joten pitää vain löytää itselle sopiva nautinnontuottaja. 

Kiihotusrengas vibralla

Vibralla toimivat kiihotusrenkaat stimuloivat klitorista tehokkaasti samalla kun penis hyväilee vaginaa sisäisesti. Kiihotusrenkaiden mallit ja vibrojen määrät vaihtelevat, jolloin kiihotus kohdistuu eri renkaissa eri tavalla. Kokeilemalla selviää, mikä on paras penisrengas juuri sinulle ja kumppanillesi. Kiihotusrengas vibralla on hyvä valinta, jos haluat hyväillä yhdynnän aikana näppärästi myös klitorista. Vibra tuo tietysti myös miehelle erilaista nautintoa, samalla kun kiihotusrengas paisuttaa penistä ja lisää verenkiertoa miehelle tärkeissä paikoissa. 

Siirry alkuun