Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Baci
Belladot
Bswish
Cascade
Evolved
Fairy
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Gspot
Jimmyjane
Lelo
LoversPremium
Mystim
OhmiBod
Ouch
Ovo
Picobong
Pipedream
Plaisirs Secrets
Powerbullet
Rfsu
Rocks-Off
Smile
Sqweel
Tenga
Touche
Vac-U-Lock
Wanachi
We-Vibe
Climax
Hot
Lereve
Marcdorcel
Nanma
Nomitang
Pink
Pure
Riannes
Ticklervibes
Toyjoy
Vibetherapy
Wet
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Kiihottimet & vibraattorit

981 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kiihottimet ja vibraattorit tuovat värinää seksileikkeihin

Pienet kiihottimet on usein suunniteltu klitorikselle tai klitorikseen ja vaginaan käytettäviksi. Kiihotinta voi kuitenkin käyttää myös muissa kehon eri osissa herättämään erilaisia tuntoaistimuksia ja parantamaan seksuaalista nautintoa. Kiihottimet sopivat hyvin esimerkiksi esileikkiin, niin miehille kuin naisillekin. 

Ladattava vai kauko-ohjattava kiihotin?

Kiihottimet ovat usein kooltaan pieniä, joten ne on kätevä säilyttää ja kuljettaa mukana. Kiihottimia ja vibraattoreita on eri värisiä ja mallisia ja ne on usein suunniteltu tiettyä käyttötarkoitusta varten. Uudet ladattavat kiihottimet ovat usein myös vesitiiviitä, jolloin niitä voi käyttää vedessä, esimerkiksi kylpyammeessa. Uusimmissa kiihottimissa voi olla myös kauko-ohjain, mikä on mukava lisäpiriste pariskunnille.

Kiihottimen valinta

Kiihottimissa on usein säätömahdollisuus, jolloin värinän voimakkuutta voi säädellä oman mieltymyksen mukaan. Osa kiihottimista on sormeen kiinnitettäviä ja osa lanteille puettavia malleja. Perinteinen kiihotin toimii kädellä ohjaamalla. Kiihottimia ja vibraattoreita on laaja valikoima, joten tuotteisiin on hyvä tutustua ensin netissä ja vertailla, mitä ominaisuuksia kiihottimeensa haluaa. Vibraattorin voimakkuutta, säätömahdollisuuksia ja käyttötarkoitusta kannattaa myös miettiä ennen ostopäätöstä. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928