Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Lelo
Lovers Premium
Ovo
Satisfyer
We-Vibe
YESforLOV
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Kiihottimet pareille

46 tuotetta 6 kaupasta

Kiihottimet pareille takaavat molemmimpuolista nautintoa

Kiihottimet pareille sisältävät tuotteita, joiden suunnittelussa on pyritty huomioimaan seksin molemmat osapuolet. Kiihottimet sisältävät usein värinän tai vibran, joka tuntuu sekä miehellä, että naisella todella hyvälle. Osa kiihottimista on naiseen kiinnitettäviä, kun taas penisrenkaat kiinnitetään miehen peniksen varteen. Seksilelut on usein suunniteltu niin, että ne jättävät kädet vapaaksi esimerkiksi hyväilylle.

Kiihottimet pareille netistä

Hyvä seksilelu tekee hyvää seksin molemmille osapuolille. Netistä löytyykin paljon tuotteita, joita on suunniteltu nimenomaan pariskunnille. Pareille suunnatuissa kiihottimissa tulee usein naisen vaginaan värisevä ja vaginan muotoihin sopiva osa, joka mahdollistaa yhdynnän yhtäaikaa laitteen kanssa. Yleensä laitteen toinen osa tuo mielihyvää klitorikselle, mikä jättää kädet vapaaksi vaikka kumppanin hyväilyille. Pareille suunnattuja kiihottimia on monenhintaisia ja myös mallit vaihtelevat jonkin verran. Aluksi kannattaakin arvioida omaa budjettia ja laitteen mahdollista käyttöä. Seksilelut ovat myös ulkonäöllisesti kivoja katsella.

Penisrenkaat pareille

Värisevä penisrengas on seksilelu, joka sopii erinomaisesti pariskunnille. Peniksen varteen laitettava penisrengas vahvistaa erektiota ja pakkauttaa verta penikseen. Penisrenkaassa oleva vibraattori taas osuu sopivasti naisen klitorikseen, mikä takaa nautinnon niin miehelle kuin naisellekin. Penisrenkaita on eri mallisia, värisiä ja materiaaliltaan erilaisia, joten aluksi kannattaa tutustua seksikauppojen valikoimiin huolella.

Kiihottimien käyttö

Seksilelut ovat pitkäaikainen investointi, joten hyviin seksileluihin kannattaa panostaa. Pareille tarkoitetuissa vibroissa on yleensä säätömahdollisuuksia, joten kannattaa kokeilla myös erilaisia säätöjä ja tutustua laitteen ominaisuuksiin. Leluja kannattaa käyttää aina yhdessä hyvän liukuvoiteen kanssa. Silikoninen liukuvoide kestää käytössä pidempään, kun taas vesiliukoista liukuvoidetta tulee aina lisätä. Toisaalta vesiliukoinen liukuvoide on aina varma valinta, koska se sopii hyvin kaikkien seksilelujen kanssa käytettäväksi. Seksileluja voi pestä niille tarkoitetuilla puhdistusaineilla tai lämpimällä vedellä.  Hyvällä hoidolla seksilelut kestävät käytössä pidempään.

Siirry alkuun