Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Suosituimmat
X
Lakana
Seksikeinu
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Pipedream
Sportsheets
Touche
Joydivision
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Keinut, tyynyt & lakanat

37 tuotetta 5 kaupasta

Keinut, tyynyt ja lakanat tuovat rakasteluun uusia mukavia ulottuvuuksia

Keinut, tyynyt ja lakanat täydentävät seksuaalista kokemusta ja antavat tilaa luovuudelle. Tyynyt ja lakanat ovat joka kodin perusvälineitä, mutta seksikauppojen tuotteet on kehitetty nimenomaan seksiä ajatellen.

Keinut, tyynyt ja lakanat netistä

Seksikauppojen valikoimiin kuuluu usein myös keinuja, tyynyjä ja lakanoita. Keinu antaa haasteen kokeneimmillekin pareille, koska sen avulla voi löytää aivan uusia asentoja ja käyttää omaa vartaloaan, rajana vain oma mielikuvitus. Keinut on valmistettu kestävästä materiaalista, joten niiden käyttö on turvallista. Keinun avulla myös liikuntarajoitteiset saavat seksiin uudenlaisia mahdollisuuksia. 

Tyynyt ovat oiva apuväline uusien asentojen etsimisessä. Rakasteluun tarkoitetut tyynyt antavat myös hyvin tukea, mikä tuo haastaviinkin asentoihin lisää kestävyyttä. Tyynyjen avulla voi löytää myös uusia tulokulmia, mikä lisää mukavasti nautintoa. 

Seksiin tarkoitetut lakanat luovat tunnelmaa ja suojaavat samalla sopivasti petivaatteita. Lakanoita on valmistettu myös PVC-materiaalista ja vinyylistä, jolloin ne soveltuvat liukkaampiinkin petileikkeihin.

Siirry alkuun