Kondomishop

Kondomishop

(3)
1.0 3 5 1
 • Huomaamaton toimitus
 • Toimitustapa: postipaketti
 • Toimitusaika: 2-4 päivää
 • Toimituskulut: 2,90€, yli 10€:n tilauksissa 0€
 • Maksuvaihtoehdot: Visa, Mastercard ja PayPal
 • 14 vuorokauden palautusoikeus

  Kondomishopista osoitteesta www.kondomishop.fi/ ostat kondomit ja liukuvoiteet vaivattomasti ja halvalla. Laajasta valikoimasta löydät varmasti mieleisesi tuotteet mieleiseesi hintaan. Tarjolla on myös valikoima seksileluja.

  Kondomeissa on valinnanvaraa

  Jos kuvittelit, että kaikki kondomit ovat samanlaisia, mietipä uudelleen. Kondomishopista löydät kondomit, jotka todella sopivat sinulle. Kondomia valittaessa on monta muuttujaa, jotka on hyvä pitää mielessä, jotta ostos onnistuu. Kondomeilla on erilaisia ominaisuuksia. Osa on nypytetty, toiset taas liukastettu. Jotkut lupaavat lisää tunnetta, ja toiset taas tarkoituksellisesti vähentävät herkkyyttä näin lisäten kestävyyttä. Kondomien paksuudet vaihtelevat myös merkittävästi. Vaikka määrällisesti erot ovat pieniä, prosentuaalisesti erot ovat merkittäviä. Osassa kondomeita leveys on mitattu kärjessä, osassa pohjassa. Ympärysmitta myös vaihtelee melkoisesti merkkien ja valmistajien välillä. Kondomishop tarjoaa myös kondomeita eri väreissä ja mauissa. Mauton vaihtoehto on edelleen yleisin, mutta kokeilunhaluisia herkkusuita on myös muistettu.

  Kondomishop tarjoaa tilaamisen helppoutta

  Kondomien tilaaminen Kondomishopista on vaivatonta ja halpaa. Pystyt tilaamaan suuremman pakkauksen, joka vuorostaan madaltaa yksikköhintaa. Liikkeessä voit maksaa Visalla, Mastercardilla tai PayPalilla. Jos teet tilauksen ennen kello viittä, ostoksesi postitetaan vielä samana päivänä. Toimitus on ilmainen jos tilaus ylittää kymmenen euroa. Tätä halvempien tilausten toimitus maksaa 2,99 €. Tilaus toimitetaan huomaamattomassa ja nimettömässä paketissa.

  • Kondomishop on verkkokauppa, josta löydät sopivat kondomit ja liukuvoiteet helposti ja edullisesti
  • Nettisivuilta pystyt valitsemaan istuvan mallin juuri halutuissa mitoissa.

  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  1/ 5
  Tilasin tuolta ja kondomit ärsytti ihoa makuesanssin vuoksi jota ei varotettu mitenkään. Kondomishop pyysi toimittamaan ne omalla kustannuksella turkittavaksi Ruotsiin! Huonoa palvelua 👎🏻 huono maku jäi makukondomeista

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun