Kondominet

Kondominet

(1)
2.0 1 5 1
 • Huomaamaton toimitus
 • Toimitusaika: 2-3 arkipäivää
 • Toimitustapa: Kirje
 • Toimituskulut: 1,95€, yli 30€:n tilauksissa 0€
 • Maksutapa: Verkkopankki ja tilisiirto

  KondomiNet on osoitteesi netissä, jos etsit kondomeja helposti ja edullisesti. KondomiNet on jo vuodesta 2001 keskittynyt myymään laadukkaita ehkäisyvälineitä. Biofenno Avoin Yhtiö omistaa KondomiNet kaupan ja harjoittaa sitä aputoiminimellä. Verkkokaupassa on tällä hetkellä tarjolla kuusi erilaista suosittua kondomimallia.

  Kondominet tarjoaa kattavan kondomivalikoiman

  Vanha klassikko Sulttaani on KondomiNetissä edustettuna kahdella mallilla. Tuttu ja turvallinen Sultan Conture on ollut markkinoilla vuodesta 1967. Ohennettu versio klassikosta, eli Sultan Sensitive on vielä hetken valikoimassa. Jos kaipaat kondomiisi näppyjä, vastaus saattaa olla toinen monivuotinen kansansuosikki Näkki. Taianomainen Magic vuorostaan on Suomen suosituin kondomi. Se lisää nautintoa kapeamman kärkiosan vuoksi, joka myös pitää kondomin paremmin paikallaan. So Sensitive on erittäin ohut lateksiton kondomi. Se soveltuu allergikoille. Sen vartalon lämpöä johtavat ominaisuudet ovat erinomaiset. Power on kondomi parempaan seksiin. Powerissa on L-argiinia, joka edistää verenkiertoa ja voi vahvistaa erektiota. Kondomissa on tavallista enemmän liukuvoidetta.

  Monia eri maksutapoja

  KondomiNetissä osoitteessa www.kondominet.fi/ voit maksaa kaikilla verkkopankkien tunnuksilla. Voit myös maksaa tilisiirrolla. Tilaukset toimitetaan nopeasti ja toimitusaika on 2 - 3 arkipäivää. Toimitus maksaa 1,95 € jos tilaus on hinnaltaan alle kolmekymmentä euroa. KondomiNet pakkaa tilatut tuotteet huomiota herättämättömästi.

  • KondomiNet on kondomien verkkokauppa, josta löydät tarvitsemasi
  • Valikoima kattaa yleisimmät ja suosituimmat Suomessa myytävät kondomit
  • Netistä ostamalla kondomit toimitetaan nopeasti ja huomiota herättämättä


  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun