Supernettikauppa

Supernettikauppa

(0)
 • Toimitus kaikilla Postin palveluvaihtoehdoilla
 • Toimituskulut Postin hinnaston mukaisesti, yli 69€:n tilauksissa postikulut 0€
 • Maksutavat: verkkopankki ja tilisiirto
 • 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus

  Supernettikauppa on nimensä mukaisesti supernettikauppa kun etsit piristystä tai vaihtelua seksielämääsi. Seksivälineiden valikoima on laaja ja laadukas sekä hinnat edulliset. Seksilelujen ostaminen onkin nyt helppoa omalta kotisohvalta läpi vuorokauden, vuoden jokaisen päivänä.

  Seksileluja moneen makuun

  Osoitteesta www.supernettikauppa.fi löytää varmasti jokainen jotain kiinnostavaa. Saksalaisilla feromonihajusteilla ja hierontaöljyillä et voi epäonnistua. Tuoksujen lisäksi Supernettikaupasta löydät myös monenmoista asustetta, teddyistä nahkakypäriin, pvc-naamareista kaasunaamarien kautta dildollisiin päävaljaisiin. Turvallisen ja miellyttävän nautinnon varmistat tilaamalla Supernettikaupasta myös reilun paketin kondomeja ja vaikkapa riittoisan tuubin liukastetta.

  Ostaminen on helppoa ja nopeaa

  Supernettikaupassa asioiminen on helppoa. Saat omassa rauhassa tutkia tuotteita, tunkeilevilta katseilta piilossa. Kun olet ostopäätöksesi tehnyt, voit maksaa ostoksesi yleisimmillä maksukorteilla, verkkopankissa, laskulla, osamaksulla tai jopa matkapuhelimella. Jos tilaat yli 69 eurolla, toimitamme ostoksesi sinulle ilmaiseksi.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun