Sexshop

Sexshop

  • Huomaamaton toimitus
  • Nopea 1-3 päivän toimitusaika
  • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin, muissa postikulut 4,90€ ja postiennakolla 10,90€
  • Maksuton 14 päivän vaihto/palautus-oikeus
  • Toimitusvaihtoehdot: Postipaketti, pakettiautomaatti ja kotiinkuljetus
  • Maksutapoina yleisimmät maksukortit, verkkopankki, lasku ja osamaksu, sekä kaikki Postin hyväksymät maksutavat postiennakolla tilattaessa

    Suosituimmat seksilelut: Sexshop

  • Seksilelumerkkiä klikkaamalla näet Sexshop -tuotteet.


    Aneros
    Badkitty
    Basix
    Bathmate
    Bswish
    Durex
    Eros
    Fairy
    Feelztoys
    Fleshlight
    Fun Factory
    Key
    Latex
    Lelo
    Male Edge
    Max
    Mystim
    Nexus
    Picobong
    Pipedream
    Pjur
    Powerbullet
    Renegade
    Rfsu
    Rimba
    Rocks-Off
    Shunga
    SM
    Sqweel
    Swan
    Tenga
    We-Vibe
    Zado
    Zini


    Sexshop on kotimainen perinteinen seksikauppa ja perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1972. Sexshopilla on myös kivijalkaliike Vantaalla, Ikean takana. Kun kaipaat piristystä tai vaihtelua seksielämääsi, pistäydy osoitteeseen www.sexshop.fi. Sexshop tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman seksivälineitä. Hinnat liikkeessä ovat edulliset ja palvelu osaavaa ja avuliasta.

    Sexshopissa on laaja tuotevalikoima

    Sexshopista löydät tarvitsemasi ja enemmänkin. Viimeaikojen suursuosikkeja liikkeessä ovat olleet Satisfyer Pro 2 vibraattori, Leten Future Pro Super Masturbaattori, Hot Lucy Seksinukke sekä Rebel Plug eturauhashieroja. Fleshlight-keinovagina on jo klassikko, mutta viime vuosina seksinuket ovat myös kehittyneet ja tulleet suosituimmiksi seksileluiksi. Miesten masturbaattorit ovat kehittyneet niin materiaaleiltaan kuin toiminnoiltaankin, joten seksileluja kannattaa testailla. Naisten osalta Satisfyer vibraattori ja klitoriskiihotin on noussut myös supersuosituksi. Satisfyer klitoriskiihottimesta on ilmestynyt jo monta mallia ja uusimpia on mahdollista käyttää myös vedessä ja seksilelussa on monta paineaaltotasoa ja värinävaihtoehtoa. 

    Sexshop esittelee ja myy seksileluja kaikille aikuisille

    Sexshop seksikaupasta löytyy seksileluja niin eri fetisseistä kiinnostuneille kuin liukasteella pärjäävillekin. Erilaiset panokoneet, bondage-tarvikkeet, monenlaiset asut ja asusteet sekä peniksenkehityslaitteet ovat kaikki osana Sexshopin tuotevalikoimaa. Seksilelujen tuotevalikoima on todella laaja, mikä tekee Sexshopista varmasti suositun verkkokaupan seksilelujen osalta. Seksilelumerkit ovat hyvin edustettuna ja suosittuja Sexshopissa myynnissä olevia merkkejä ovat muun muassa Lelo, Fun Factory sekä Rfsu. Sexshop esittelee myös hyvin uutuustuotteita ja kulkee siinä ajanhermolla. Sexshop tarjoaa myös halpoja seksileluja heille, jotka haluavat saada seksileluja mahdollisimman halvalla. Toisaalta Sexshopista löytyy myös kalliimpia laatumerkkejä laatutietoisille, jotka ovat valmiita maksamaan seksileluista enemmän ja odottavat myös tuotteilta kestävyyttä, kaunista muotoilua ja eri toimintoja. 

    Sexshop seksikauppa tarjoaa huoletonta ostamista

    Sexshopissa voit maksaa ostoksesi yleisimmillä maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla. Verkkokaupassa minimitilaus on 15 euroa. Tilaukset toimitetaan asiakkaalle viimeistään kolmantena arkipäivänä. Tilaustuotteissa toimitusaika on 14-30 arkipäivää. Tuotesivulta kannattaa aina tarkistaa, että onko ostettava seksituote varastossa. Ostokset toimitetaan aina eri lähettäjänimellä, huomiotta herättämättä ja hyvin pakattuna. Sexshop käyttää pääsääntöisesti kotimaisia pakkausmateriaaleja ja kierrättää pakkaamossa syntyvän pahvijätteen.


    Arvostelut, kommentit ja kokemukset

    Mato5
    Sexshop.fi valehtelee tämän tuotteen lisätiedoissa.\r\nTuotteen oikea paino on 4,5 kiloa eikä se sisällä vibraattoria.\r\n\r\nKannattaa tilata alennuksesta huippukivasta!
    Admin:
    Jos tuotetiedoissa on virheitä kannattaa siitä ilmoittaa suoraan kyseisen verkkokaupan asiakapalveluun. -Seksileluja.com ylläpito

    Kokemuksia? Lisää kommentti

    Mikä on Englannin pääkaupunki?


    Siirry alkuun