Seksilelut netistä
Sexshop

Sexshop

3.0 29 5 1
 • Huomaamaton toimitus
 • Nopea 1-3 päivän toimitusaika
 • Ilmaiset toimitukset yli 60€ tilauksiin, muissa postikulut 4,90€ ja postiennakolla 10,90€
 • Maksuton 14 päivän vaihto/palautus-oikeus
 • Toimitusvaihtoehdot: Postipaketti, pakettiautomaatti ja kotiinkuljetus
 • Maksutapoina yleisimmät maksukortit, verkkopankki, lasku ja osamaksu, sekä kaikki Postin hyväksymät maksutavat postiennakolla tilattaessa

  Suosituimmat seksilelut: Sexshop

  Seksilelumerkkiä klikkaamalla näet Sexshop -tuotteet.


  All Black
  Aneros
  Badkitty
  Basix
  Bathmate
  Bswish
  Dark Crystal
  Durex
  Eros
  F-machine
  Fairy
  Feelztoys
  Fleshlight
  Fun Factory
  Key
  Latex
  Lelo
  Male Edge
  Max
  Mystim
  Nexus
  Njoy
  Oxballs
  Picobong
  Pipedream
  Pjur
  Powerbullet
  Renegade
  Rfsu
  Rimba
  Rocks-Off
  Shunga
  SM
  Sqweel
  Svenjoyment
  Swan
  Tenga
  Toy Joy
  We-Vibe
  Zado
  Zini


  Sexshop on kotimainen perinteinen seksikauppa ja perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1972. Sexshopilla on myös kivijalkaliike Vantaalla, Ikean takana. Kun kaipaat piristystä tai vaihtelua seksielämääsi, pistäydy osoitteeseen www.sexshop.fi. Sexshop tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman seksivälineitä. Hinnat liikkeessä ovat edulliset ja palvelu osaavaa ja avuliasta.

  Sexshopissa on laaja tuotevalikoima

  Sexshopista löydät tarvitsemasi ja enemmänkin. Viimeaikojen suursuosikkeja liikkeessä ovat olleet Satisfyer Pro 2 vibraattori, Leten Future Pro Super Masturbaattori, Hot Lucy Seksinukke sekä Rebel Plug eturauhashieroja. Fleshlight-keinovagina on jo klassikko, mutta viime vuosina seksinuket ovat myös kehittyneet ja tulleet suosituimmiksi seksileluiksi. Miesten masturbaattorit ovat kehittyneet niin materiaaleiltaan kuin toiminnoiltaankin, joten seksileluja kannattaa testailla. Naisten osalta Satisfyer vibraattori ja klitoriskiihotin on noussut myös supersuosituksi. Satisfyer klitoriskiihottimesta on ilmestynyt jo monta mallia ja uusimpia on mahdollista käyttää myös vedessä ja seksilelussa on monta paineaaltotasoa ja värinävaihtoehtoa. 

  Sexshop esittelee ja myy seksileluja kaikille aikuisille

  Sexshop seksikaupasta löytyy seksileluja niin eri fetisseistä kiinnostuneille kuin liukasteella pärjäävillekin. Erilaiset panokoneet, bondage-tarvikkeet, monenlaiset asut ja asusteet sekä peniksenkehityslaitteet ovat kaikki osana Sexshopin tuotevalikoimaa. Seksilelujen tuotevalikoima on todella laaja, mikä tekee Sexshopista varmasti suositun verkkokaupan seksilelujen osalta. Seksilelumerkit ovat hyvin edustettuna ja suosittuja Sexshopissa myynnissä olevia merkkejä ovat muun muassa Lelo, Fun Factory sekä Rfsu. Sexshop esittelee myös hyvin uutuustuotteita ja kulkee siinä ajanhermolla. Sexshop tarjoaa myös halpoja seksileluja heille, jotka haluavat saada seksileluja mahdollisimman halvalla. Toisaalta Sexshopista löytyy myös kalliimpia laatumerkkejä laatutietoisille, jotka ovat valmiita maksamaan seksileluista enemmän ja odottavat myös tuotteilta kestävyyttä, kaunista muotoilua ja eri toimintoja. 

  Sexshop seksikauppa tarjoaa huoletonta ostamista

  Sexshopissa voit maksaa ostoksesi yleisimmillä maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla. Verkkokaupassa minimitilaus on 15 euroa. Tilaukset toimitetaan asiakkaalle viimeistään kolmantena arkipäivänä. Tilaustuotteissa toimitusaika on 14-30 arkipäivää. Tuotesivulta kannattaa aina tarkistaa, että onko ostettava seksituote varastossa. Ostokset toimitetaan aina eri lähettäjänimellä, huomiotta herättämättä ja hyvin pakattuna. Sexshop käyttää pääsääntöisesti kotimaisia pakkausmateriaaleja ja kierrättää pakkaamossa syntyvän pahvijätteen.

  • Sexshop on kotimainen seksikauppa netissä
  • Liikkeen valikoima on laaja ja laadukas, sekä asiakaspalvelu osaavaa
  • Maksutapoja on tarjolla asiakkaalle monia ja tilaukset toimitetaan asiakkaalle ripeästi ja huomaamattomasti
  • Pakkauksissa käytetään kotimaisia materiaaleja

  Siirry alkuun