Seksikutsut

Seksikutsut

(0)
 • Huomaamaton toimitus
 • Ilmainen toimitus yli 20€ tilauksiin (norm. 4,90€)
 • Toimitusaika: 2-3 arkipäivää
 • Toimitustapa: Postipaketti
 • Maksutapa: kotimaiset verkkopankit ja luottokunnan kortit
 • 14 päivän palautusoikeus

  Seksikutsut on hauska ja rohkea tapa piristää tyttöjeniltaa, polttareita, synttäreitä tai vaikkapa tupareita. Poikkea osoitteessa www.seksikutsut.com, josta löydät ohjeet miten teet kutsuistasi Seksikutsut. Voit tilata juhliisi esittelijämme, jolla on vahva kokemus ja osaaminen seksivälineistä. Seksikutsut on pääasiallisesti suunnattu naisille, mutta tietyillä alueilla on myös miesesittelijöitä.

  Seksikutsut.com reilu valikoima

  Voit tilata tuotteita myös seksivälinekaupasta verkosta, jonka valikoima on hyvin monipuolinen. Valikoima kattaa tutut ja turvalliset dildot ja vibraattorit, nuket, erilaiset asut ja monenlaiset elokuvat, öljyt ja voiteet, kondomit ja trimmerit. Nukeissa valikoima on moninainen. Inflatable doll – Veronique Chocolate Fantasies on suklaista herkkua, edulliseen hintaan. Marvelous Maverick – Escort Gigolo on aivan yhtä maistuva herkku. Kolmiulotteinen naama ja miehekkäät mutta siistit viikset; tästä ei seksinukke juurikaan parane. Kutsujasi piristämään voit tilata vuorostaan monenlaista rekvisiittaa. Seksikutsuilta löydätkin ajattomat klassikot kuten penismuki, penisilmapallo, penishaarukka, penislautasliina, kultainen penis, peniskynttilä, penisnaamari, penispilli ja penislasinaluset.

  Ostaminen on helppoa

  Verkkokaupassa voit maksaa erilaisilla korteilla, verkkopankissa laskulla tai osamaksulla. Seksikutsujen järjestäminen ei maksa mitään, jos kutsuissa tehtyjen ostosten määrä ylittää 200 euroa. Mikäli tähän summaan ei päästä, esittelymaksu on 20 euroa. Illan emäntä saa aina kymmenen prosentin alennuksen tilauksistaan. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle nopeasti.  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun