Seksilelut netistä
Vuxen

Vuxen.fi

(2)
4.5 2 5 1
 • Laaja tuotevalikoima
 • Hyvä ja selkeä verkkokauppa

  Vuxen on seksileluihin ja eroottisiin asuihin keskittynyt aikuisten verkkokauppa, jonka valikoima kattaa jopa yli 9000 tuotetta. Vuxenin toiminta alkoi jo 1990-luvulla, jolloin sen tuotteina olivat lähinnä erottiset elokuvat. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut ja tänä päivänä Vuxenin verkkokaupasta voi ostaa seksilelut, seksiin liittyvät apteekkituotteet, juhlatarvikkeita, eroottisia pelejä, romanttisia tuotteita sekä eroottiset vaatteet ja alusasut. Vuxenin verkkokaupasta löytyy taatusti jokaiselle jotakin: polttariporukalle sopivia teematuotteita, miesten ja naisten suosikkituotteita sekä suosituimpia lahjoja. 

  Suositut seksilelumerkit Vuxenilta

  Vuxenin valikoimissa on suosittuja seksilelumerkkejä, kuten Satisfyer, Fun Factory ja Pipedream. Vuxenin verkkosivuilta löytyy helposti suosittuja seksituotteita niin miehille, naisille kuin pariskunnillekin. "Parempaa seksiä" -teemalla löytyy runsaasti erilaisia kotiapteekki tuotteita, joita voi turvallisesti kokeilla. Liukuvoiteita ja kondomeja löytyy myös runsas valikoima. Vuxenin verkkokauppa on toimiva ja kategoriat ovat selkeitä. Asiakkaille löytyy myös ale-tuotteita ja inspiraatiota seksielämään. Hieromasauvat, vibraattorit ja seksilelut anaaliseksiin kehittyvät vuosi vuodelta ja Vuxen tarjoaakin hyvin myös uutuustuotteita.  

  Vuxen toimittaa tuotteet huomaamattomasti

  Vuxen toimittaa kaikki tilatut tuotteet nopeasti postiin. Jos seksileluja tilaa ennen klo 14:sta, paketti lähtee postiin jo saman päivän aikana. Neutraali ja huomaamaton ruskea paketti ei paljasta lähettäjää ja paketin voi hakea kätevästi pakettiautomaatista. Paketin lähettäjänä toimii PF Group Ab. Toimitusaika on yleensä 2-4 arkipäivää. Toimituskulut maksavat 3,90€ ja noutamattomasta paketista peritään 25€ + alv, joten asiakkaan kannattaa aina ilmottaa, jos hän haluaa peruuttaa tilauksen. 


  Siirry alkuun