Ihmeellinen huone

Ihmeellinen huone

(3)
4.3 3 5 1
 • Toimitustavat: Postipaketti, Postin kotiinkuljetus, Postin pakettiautomaatti
 • Toimituskulut 3,90-11,90
 • Toimitusaika 1-10 arkipäivää
 • Maksutavat: Luottokortit ja verkkomaksu

  Suosituimmat seksilelut: Ihmeellinen huone

 • Seksilelumerkkiä klikkaamalla näet Ihmeellinen huone -tuotteet.


  Aneros
  Aquaglide
  Baci
  Durex
  Eros
  Fleshjack
  Fleshlight
  Fun Factory
  Geisha
  Latex
  Lelo
  Mystim
  Nexus
  Pjur
  Tenga
  Verspanken


  Ihmeellinen huone tarjoaa piristystä seksielämään monessa muodossa. Tuotevalikoimaan kuuluu paljon erilaisia seksiasuja, seksileluja, kondomeja, liukuvoiteita, hieromasauvoja, klitoriskiihottimia sekä Fleshlight-keinovaginoita. Ihmellinen huone on myynyt seksileluja jo vuodesta 2006 lähtien ja heillä on oma maahantuonti, mikä tekee hinnoista erittäin kilpailukykyisiä. Verkkokauppa on miellyttävä käyttää ja suositut tuotteet ovat hyvin esillä. Seksileluista löytyy myös hyvin lisätietoja. 

  Tilaa seksiasut ja seksikkäät rooliasut Ihmeellisestä huoneesta

  Ihmeellisestä huoneesta löytyy laaja valikoima erilaisia seksikkäitä alusasuja sekä mielikuvitusta ruokkivia rooliasuja. Seksiin voi välillä ottaa mukaan erilaisia rooleja, joita asut vain korostavat. Esimerkiksi Sinisterin gootti-vaikutteiset asut miellyttävät mustaan pukeutuvaa ostajakuntaa, kun taas viettelevän kauniit babydollit sopivat hurmaamaan miehen kuin miehen. Jos taas haluaa astua uuteen rooliin, voi kokeilla vaikkapa hoitsupukua tai läpinäkyvää ja ihonmyötäistä kissapukua. Ihmeellisestä huoneesta löytyy myös seksiasuja miehille, kuten pvc-housuja tai verkkopaitoja.

  Seksileluja arkeen ja juhlaan

  Ihmeellisen huoneen apteekki-osasto tarjoaa arjen apuja, kuten erilaisia potenssivalmisteita, viivästyssuihkeita tai seksuaalisen halun lisääjiä voiteiden muodossa. Jokaiseen ostoskoriin löytyy myös erilaisia liukuvoiteita tai kondomeja. Erityisesti vesipohjaista liukuvoidetta suositellaan käytettäväksi kaikkien seksilelujen kanssa. Seksivälineet, kuten klitoriskiihottimet tai peppuseksiin tarvittavat välineet löytyvät kätevästi Ihmeellisestä huoneesta. Seksilelujen valikoima on laaja, joten jokaiselle ostajalle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista ja haluja herättelevää ostettavaa.  

  Seksileluja nopeasti ja huomaamattomasti

  Ihmeellinen huone postittaa seksivälineet huomaamattomassa paketissa, jossa lähettäjän nimi on eri. Seksivälineet saa myös kätevästi tilattua esimerkiksi pakettiautomaattiin. Jos asiakas ei halua toimitusta kirjeenä suoraan postilaatikkoon, niin asiasta voi sopia verkkokaupan kanssa tilausta tehdessä mainitsemalla asiasta tilauksen lisätietoja kohtaan. Ihmeellinen huone toimii ainoastaan verkossa, eikä sillä ole yhtään kivijalkamyymälää. Asiakas saa tuotteet 1-10 arkipäivän kuluessa ja mahdollisesta tilaustuotteiden viivästymisestä ilmoitetaan heti asiakkaan sähköpostiin. 


  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  5/ 5
  Ihmeellinen huone on halvin seksikauppa mitä olen löytänyt. hyvä valikoima omaan makuun ja homma toimii.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun