Lelulaatikko

Lelulaatikko seksilelut

(1)
4.0 1 5 1
 • Kaikki toimitukset huomaamattomasti perille
 • Yli 79€ tilauksiin ilmaiset toimitukset (norm. 2,5€-5,3€)
 • Kotiinkuljetus 10,50€
 • Maksutavat verkkopankit ja luottokortit sekä Klarnan lasku ja erämaksu
 • Avaamattomilla myyntikelpoisilla pakkauksilla 14 pvn palautusoikeus

  Lelulaatikko.com seksikauppa myy seksileluja netissä. Kaikki Lelulaatikon lähetykset toimitetaan huomaamattomissa paketeissa joko kotiovelle, postiin tai postilaatikkoon. Näin voit tilata mitä upeampia tuotteita netistä suoraan kotiisi ilman että kenenkään tarvitsee tietää siitä.

  Lelulaatikko seksikauppa satsaa kunnollisiin ja laadukkaisiin seksileluihin niin miehelle kuin naiselle ja pariskunnallekin. Lelulaatikossa on melko suppea mutta tasokas valikoima erilaisia dildoja, hieromasauvoja, vibraattojea, tekovaginoita, mesturbaattoreita, anustappeja jne... Siellä on myös hyviä ohjeita esimerkiksi geisgakuulien käyttöön ja anaaliseksiin, kannattaa tutustua näihin ennen tilaamista.

  Seksilelut naiselle

  Lelulaatikon dildot eivät takuulla jätä yhtään naista kylmäksi. Superlaadukkaat, turvallisesta ja hyvän tuntoisesta silikonista valmistetut dildot tekevät niin naisen kuin miehenkin sinkkuseksistä upeaa, mutta antavat mukavasti väriä myös yhteiseen seksiin. Lelulaatikon dildot ovat niin monipuolisia, että niitä voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin, muten myös esimerkiksi anaaliseksiin, johon tosin löytyy vibraattorit myös erikseen.

   

  Lelulaatikosta löytyy siis yleisseksiin sopivat dildot, kuten Fun factory dildot, mutta myös g-pisteen kiihottamiisen ja klitoriksen kiihottamiseen omat niihin erityisesti sopivat hieromasauvat. Valikoimasta löytyy niin ladattavia kuin patterilla toimisia hieromasauvoja sekä ihan staattisia sauvoja ilman vibraattoria.

  Miesten seksilelut

  Myös miehille Lelulaatikolla on aivan erityistä tarjottavaa. Nimittäin upea valikoima erilaisia Flesh Light tekovaginoita, masturbaattoreita sekä penispumppuja. Näillä jos jollakin myös sooloseksi on upeaa, mutta toki niillä saa pariseksinkin ihan uudelle tasolle. Esimerkiksi penispumpulla voi kasvattaa peniksen kokoa ja pidentää ja vahvistaa erektiota, joka on toki molemmille osapuolille mukavaa.

   

  Anaaliseksiin on olemassa kaikenlaisia apuvälineitä myös, anaalipalloja, anaalihelmiä sekä anustappeja ja hieromasauvoja myöten. Lelulaatikossa on useampi malli hieromasauvoja, jotka on suunniteltu nimenomaan miehen käyttöön, miehen g-pisteen ja eturauhasen stimulointiin. Näillä jos joillakin laitteilla seksinautinto nousee ihan uudelle tasolle!

  Lelulaatikko tarjoukset ja alennuskoodit

  Lelulaatikko.com seksikauppan alennukset ja alennuskoodit päivitetään tälle sivulle aina uuden tultua. Tarjoukset näkyvät myös tällä sivustolla, sillä tällä sivustolla voi selata ja vertailla myös Lelulaatikon tuotteiden hintoja. Huomaa, että Lelulaatikko tarjoaa ilmaiset postikulut ylio 79 euron ostoksiin, muuten toimituskulut ovat 3,5-5,3 euroa.

   

  Mikäli olet jo tilannut tästä seksikaupasta, kirjoita kokemuksiasi alla olevaan kommenttikenttään, näin autat muita valitsemaan hyvän ja toimivan seksikaupan!  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun