Kumiukko

Kumiukko kondomit

(0)
4 1 5 1
 • Aina ilmainen toimitus
 • Kondomit netistä huomaamattomasti
 • Toimitus kirjeenä suoraan kotiin
 • Nopeat 2-4 päivän toimitukset
 • Tilaa kondomit säästöpakkauksissa edullisesti
 • Maksutavat: Luottokortit, verkkopankit, lasku ja osamaksu

  Kumiukko on kondomien erikoisliike netissä, sieltä voi siis tilata kaikenlaiset erilaiset kondomit ja liukuvoiteet joko yksittäin tai edullisina pakettitarjouksina. Kumiukko toimittaa kaikki lähetykset huomaamattomasti tavallisessa ruskeassa pakkauksessa niin, että paketin päällä ei ole mitään logoja tai merkkejä nettikaupasta. Kumiukko nettikaupassa on aina nopea, muutaman päivän toimitusaika.

   

  Kun etsit sopivaa kondomia, Kumiukko on ehdottomasti oikea nettikauppa! Siellä ei siis ole kyse siitä, että huoltoaseman tiskiltä nopeasti napataan se paketti, joka siellä sattuu olemaan, vaan Kumiukko todella auttaa valitsemaan juuri sinulle ja teille oikeanlaisen kondomin, sopivan kokoisen, juuri teidän seksiin sopivan.

   

  Kumiukko myy todella montaa kondomimerkkiä, kuten RFSU, Sultan, Durex, Pasante, Billy Boy, My.Size, Vitalis, ON, GSPOT, Amor, Rilaco, Worlds Best ja Dolphi. Valikoimasta voi ostaa kondomeja koon mukaan, paksuuden mukaan, eli ohuet, ultraohuet ja paksummat kondomit, tiukemmat kondomit, puuduttavat, stimuloivat, kuvioidut, pimeässä hohtavat, viilentävät ja lämmittävät, kuivat kondomit, maku- ja värikondomit, lateksittomat kondomit.. Lisäksi on tietysti naisten kondomit sekä monipuolisesti erilaisia liukuvoiteita, jotka sopivat niin kondomin kanssa käytettäväksi kuin anaaliseksiinkin.

  Valitse oikean kokoinen kondomi

  Kumiukko nettikauppa vakuuttaa, että sopivan ja oikeanlaisen kondomin kanssa seksi on paljon nautinnollisempaa ja ihanampaa. Kumiukon asiantuntijoiden mukaan kondomi ei oikein käytettynä haittaa seksiä lainkaan, eli mikäli seksi tuntuu kondomin kanssa vähemmän nautinnolliselta kuin ilman kondomia, tällöin ongelma ei niinkään välttämättä ole kondomissa vaan sen koossa ja mallissa.

   

  Kumiukon nettisivuilla on loistavat ohjeet muun muassa kondomin oikean koon valitsemiseen ja siihen, kuinka tärkeä on käyttää oikeankokoista kondomia.

  Kondomi ei saa olla

  • liian pieni eikä liian suuri
  • ei saa puristaa liikaa terskan päätä, sillä tällöin penis turtuu ja tunto häipyy eikä seksi tällöin tunnu yhtä hyvältä
  • ei saa jättää punaista rengasta peniksen juureen.

  Suurin osa kondomin hajoamisistakin johtuu kumin väärinkäytöstä: se on joko liian pieni tai sitten sitä käytetään liian pitkä sessio ilman liukuvoidetta.

   

  Kumiukon sivuilla on kokotaulukko, jonka perusteella voit mitata oikean kondomikoon täydessä tällingissä seisovan peniksen ympärysmitan avulla. Muuntotaulukosta näet nopeasti, mitä kokoa sinun kannattaa Kumiukosta tilata. Kun tiedät oikean koon, klikkaa itsesi tämän koon perusteella valikoituihin kondomeihin ja valitse sopiva. Tämä vaiva todella kannattaa nähdä, sillä oikeankokoinen kondomi lisää tuntoherkkyyttä seksin aikana, usko pois!

  Liukuvoiteet Kumiukosta

  Vaikka useimmat kondomit on käsitelty liukuvoiteella jo valmiiksi, kondomin kanssa silti suositellaan aina käytettäväksi liukuvoidetta. Öljypohjaisia liukuvoiteita ei koskaan saa käyttää, koska öljy heikentää lateksia kondomissa ja saattaa rikkoa kondomin. Lateksi- tai vesipohjaiset liukuvoiteet käy, ja näitä löytyy Kumiukon valikoimasta todella paljon erilaisia.

   

  Liukuvoiteita on erilaisilla mauilla höystettyjä, stimuloivia sekä puuduttavia liukuvoiteita. Stimuloivat liukuvoiteet kiihdyttävät genitaalialueen verenkiertoa ja puuduttavat taas päinvastoin. Liukuvoiteet eivät ole kovin kalliita, joten niitä voi huoletta tilata vaikka jokaisen kondomitilauksen yhteydessä ja kokeilla erilaisia voiteita, jolloin sopiva ja paras liukuvoide löytyy helpoimmin! Eri merkeissäkin on todella suuria eroja ja se, joka passa toiselle pariskunnalle, ei välttämättä sovi lainkaan toiselle.

  Tarjoukset ja alennukset

  Kumiukon tarjouksia ja alennuksia sekä alennuskoodeja voi seurata tältä sivulta, johon alennuskoodit päivitetään aina niiden tultua. Kumiukolla on myös todella hyviä tarjouksia suurista kondomipakkauksista, joissa on esimerkiksi kymmeniä kondomeja tai valikoima erilaisia kondomeja. Tällaiset pakettitarjoukset ovat todella suosittuja, sillä näin pääset helposti kokeilemaan useita erilaisia kondomeja.


  Siirry alkuun