Seksilelut netistä
Libido

Libido seksilelut

(4)
3.5 4 5 1
 • Suomalainen seksilelukauppa
 • Ilmaiset toimitukset yli 60e tilauksiin (norm. 4,95 euroa)
 • Toimitustapa: Postin kirje tai paketti
 • Kaikki toimitukset toimitetaan huomaamattomassa pakkauksessa eri lähettäjän nimellä
 • Maksutavat: verkkopankit, luottokortit, Klarnan lasku ja osamaksu

  Libido on suomalainen seksilelujen ja seksitarvikkeiden nettikauppa, joka on erikoistunut erityisesti BDSM seksileluihin sekä erilaisiin miesten seksivälineisiin, kuten Flesh Light tekovaginoihin. Libidosta löytyy laadukkaita ja monipuolisia seksileluja kaikenlaisiin tarpeisiin. Jos seksielämään tarvitaan piristystä, Libido on oikea osoite, sillä Libidon persoonallinen ja laadukas seksileluvalikoima ei jätä ketään kylmäksi!

   

  Libido seksikaupasta löytyvät laadukkaat kondomit, myös lateksittomat ja myös suurissa ja edullisemmissa pakkauksissa. Libidon valikoimissa on kiinnostavia makukondomeja, pimeässä hohtavia kondomeja sekä erittäin ohuita kondomeja. Edullisissa säästöpakkauksissa kondomit turvalliseen seksiin tulevat halvaksi. Samaan syssyyn kondomien kanssa kannattaa tilata laadukas liukuvoide, joko vesipohjainen tai silikonipohjainen, jonka kanssa kondomin käyttö sujuu mukavasti ja luistavasti.

   

  Libidossa on hyvä valikoima laadukkaita hieromasauvoja ja dildoja sekä vibraattoreita, joita pariskunta voi käyttää joko yksin tai yhdessä. Naisen omaa seksielämää piristämään ja lantion seudun lihaksia vetreyttämään ovat hyviä geishakuulat, joita on Libido verkkokaupassa myös useita vaihtoehtoja.

  Seksiasut ja BDSM Libidosta

  Libido verkkokaupassa on paljon erilaisia seksiasuja ja ennen kaikkea BSDM seksivälineitä rajummista seksileikeistä pitäville pareille. Libidon rohkeissa valikoimista löydät niin ruoskat ja piiskat kuin kahleet ja köydet, käsiraudat ja huiskat. Näillä välineillä pääsee toteuttamaan vaikka minkälaisia fetissejä ja mielihaluja. Jos ei muuten niin seksinuken kanssa.

  Miesten tarvikkeita Libidosta

  Libidossa on erityisen paljon erilaisia tarvikkeita miehelle. Anustapit lisäävät miehen nautintoa olennaisesti pariseksissä mutta yksinäistä seksiä harrastavia miehiä on tässä verkkokaupassa ajateltu erityisen paljon. Libidossa on nimittäin todella monipuolisesti erilaisia Flesh Light tekovaginoita, tekoanuksia sekä tekosuita, penispumppuja sekä seksinukkeja, joiden kanssa yksinkään harrastettu seksi ei ole tylsää! Erilaisilla välineillä peniksen kasvattamiseen sekä penisrenkailla saadaan irti sellaista nautintoa, josta mies ei ole voinut kuvitellakaan!

  Huomaamattomat toimitukset Lipidosta

  Libidon paketit lähetetään aina huomaamattomassa paketissa, ja tuotteet lähetetään jo samana päivänä tilauksesta, joten paketti saapuu usein perille todella pian! Toimituskulut ovat vain 4,95 euroa, yli 60 euron toimituksissa on ilmaiset toimituskulut. Joskus alennuskoodilla voi saada toimituskulut ilmaiseksi tai muita tarjouksia ja etuja. Alennuskoodit listataan tälle sivulle heti kuvan alle.

   


  Siirry alkuun