Seksilelut.net

Seksilelut.net

(1)
4.0 1 5 1
 • Huomaamattomat toimitukset Smartpostilla
 • Toimituskulut 9,95€ postitse tai ItellaSmart postiautomaattiin
 • Ilmainen toimitus yli 65 euron tilauksiin

  Seksilelut.net on Suomessa ja Baltiassa toimiva verkkokauppa, jonka tuotteisiin kuuluvat niin seksilelut kuin erilaiset asutkin. Yrityksen varasto sijaitsee Tallinnassa, josta tuotteet lähetetään suoraan asiakkaille. Seksilelut.net on oiva paikka tilata apuvälineitä seksiin, koska sen hinnat ovat muita alan liikkeitä edullisemmat. Kaikki tuotteet toimitetaan huomaamattomassa paketissa, joten tämäkään ei ole esteenä tilaamiselle. Paketit on mahdollista tilata myös Postin pakettiautomaattiin. Tällä järjestelyllä pyritään takaamaan asiakkaiden yksityisyyden suoja ja välttämään kiusalliset tilanteet.

  Useat maksu- ja toimitustavat tekevät tilaamisen helpoksi

  Tuotteiden tilaaminen on helppoa. Tuotteita voidaan selata rauhassa ja klikata valitut ostoskoriin. Kun kaikki ostokset on tehty, päästään tekemään tilausta ''kassa''-painikkeesta. Tilausta tehdessä annetaan maksajan tiedot sekä vastaanottajan tiedot, mikäli ne poikkeavat maksajan tiedoista. Sen jälkeen valitaan maksutapa. Tuotteet voidaan maksaa joko suojatulla yhteydellä verkkopankin kautta tai laskulla. Toimituskulut lisätään loppusummaan kassalla, ja ne riippuvat toimitustavasta. Yli 50 euron arvoiset tilaukset toimitetaan kuluitta. Paketit voidaan tilata joko Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Toimitus kestää 2 päivää pääkaupunkiseudulle ja 3-5 päivää muualle Suomeen. Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille. Palautettujen tuotteiden tulee olla alkuperäisissä pakkauksissaan. Esimerkiksi filmien muoveja ei saa poistaa. Palautuksesta tulee kuitenkin aina ilmoittaa etukäteen. Palautusoikeus ei koske alusvaatteita, sukkahousuja, bodyja, intiimituotteita, filmejä tai muita vastaavia.

  Seksilelut.net lyhyesti

  Seksilelut.net on Suomen suurimman valikoiman tarjoava seksikauppa. Se myy niin erilaisia seksileluja kuin naisten vaatteita ja kenkiä. Verkkokaupasta löytyy myös niin sanottuja erikoistuotteita, esimerkiksi bondageen ja s&m-seksiin. Sekä naiset että miehet on otettu huomioon valikoimassa. Tarjolla on monenlaista piristystä niin yksinäisiin hetkiin kuin pariskunnan yhteisiin leikkeihin. Seksilelut ovat hyvä piristysruiske normaaliin seksielämään. Kaupasta on saatavilla myös esimerkiksi kondomeita, jotka ovat elintarvikekauppojen hintoja halvempia. Yli 50 euron tilaukset lähetetään toimituskuluitta ja yli 65 euron ostoksista saa alennusta. Seksilelujen tilaaminen netistä kannattaa. Se on helppo tapa säästää jopa huomattavia summia rahaa. Monet ovat saaneet hyviä kokemuksia tästä netissä toimivasta seksikaupasta, joka toimittaa tuotteet diskreetisti haluamaasi osoitteeseen.

  • Seksilelut.net on seksileluihin, oheistuotteisiin, vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut verkkokauppa.
  • Sivusto tarjoaa lukuisia tarjouksia, mahdollisuuden tilata tukkuna ja yli 8 000 tuotteen valikoiman seksileluja, muita välineitä, voiteita ja tuoksuja, seksikkäitä vaatteita ja kenkiä sekä videoita ja lehtiä.
  • Toimitusaika on pääkaupunkiseudulle 2–3 työpäivää, ja muualle Suomeen 3–5 työpäivää.
  • Toimitustavaksi voi valita postipaketin tai Smartpostilla pakettiautomaattiin.
  • Maksuvälineenä toimivat Paytrail ja nettipankit.
  • Toimituskulut riippuvat paketin koosta, ja yli 65 € tilauksessa ne ovat ilmaiset.


  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun