Taikapauli

Taikapauli

(1)
3.0 1 5 1
 • Maksutavat: Yleisimmät verkkopankit ja luottokortit
 • Kattava valikoima seksileluja ja -tarvikkeita
 • Palautus: 14 päivän palautusoikeus

  Taikapauli ja Hotlips ovat yhdistyneet. Uusi verkkokauppa jatkaa nimellä Hotlips.

  Taikapauli on virolainen seksivälineiden ja seksituotteiden verkkokauppa, joka on toiminut jo yli 20 vuotta alalla. Taikapaulissa on todella laaja valikoima seksivälineitä, seksiasuja, kondomeja ja muita tarvikkeita todella edullisesti, sillä Taikapaulin yksi ajatus on pyrkiä aina myymään edullisemmin kuin muut. Taikapaulin valikoimassa on yli 7300 tuotetta!

   

  Taikapaulin seksikaupasta löytyvät niin penisrenkaat, dildot ja vibraattorit, kuin geishakuulat, pariskuntakiihottimet, liukuvoiteet, kondomit ja muut tarvikkeet turvallisen ja nautinnollisen seksin harrastamiseen joko yksin tai yhdessä. Taikapaulilla on todella monipuolisesti erilaisia seksivideoita ja seksilehtiä, joilla voi saada vauhtia seksielämään joko yksin tai yhdessä.

  Seksikkäät vaatteet Taikapaulista

  Erityistä Taikapauli seksikaupassa on kuitenkin edullisten hintojen lisäksi valtavat valikoimat seksikkäitä vaatteita ja kenkiä, sekä rooliasuja ja muuten vain seksikkäitä mekkoja, iltapukuja ja muita asuja. Naisten vaatteita voi ostaa muutenkin kuin seksi mielessä, sillä kaupasta löytyvät edulliset, nätisti istuvat ja seksikkäät farkut, hameet, takit ja bleiserit ja tietysti ihanat korsetit ja muut kauniit ja seksikkäät alusvaatteet. Nukkanauhat ja sukkanauhaliivit löytyvät useissa eri väreissä ja malleissa Taikapaulista. Tietysti Taikapaulissa on todella laaja ja kaunis valikoima erilaisia bilevaatteita, mekkoja aina seksikkäistä minimekoista upeisiin iltapukuihin. Iltapukuja muita upeita seksikkäitä mekkoja löytyy kaikissa trendiväreissä ja erilaisilla malleilla, ja valikoima on todella edullinen verrattuna moniin muihin kauppoihin.

   

  Seksikkäät korkokengät kannattaa myös ehdottomasti tilata Taikapaulista, sillä siellä on edullisia kenkiä pitkät rivit, toinen toistaan upeampia korkokenkiä nyöreillä, pitkillä varsilla tai kokonaan ilman varsia. Nämä korkokengät sopivat upeasti yhteen joko rooliasujen tai iltapuvun kanssa.

  Rooliasut ja seksiasut

  Rooliasuja löytyy Taikapaulista useita satoja jopa, sillä seksikaupassa on rooliasujen ja seksiasujen valikoimaan erityisesti panostettu. Löytyy valmiit pukimet sairaanhoitajalle, sihteerille, poliisille, sotilaalle, opettajalle, koulutytölle, playboylle... Mikäli on etsimässä persoonallista rooliasua, Taikapauli on oikea kauppa sen etsimiseen!

  Taikapauli toimitus ja tilaus

  Taikapaulin seksikaupassa asiointi on täysin turvallista ja luotettavaa. Maksutavoiksi käy ihan tavallinen verkkopankkimaksu, luottokortit, Paypal tai osamaksu. Ennen maksamista tarkista, että olet syöttänyt alennuskoodikenttään mahdolliset alennuskoodit, joita tässäkin kaupassa silloint tällöin on voimassa. Tarjoukset kannattaa aina hyödyntää!

   

  Toimitukset ovat Taikapaulissa todella nopeat: usein tavarat toimitetaan Suomeen reilusti alle viikossa, 2-4 päivässä, sillä tuotteet lähetetään aina samana päivänä, mikäli ne on tilattu päivällä. Tilaukset toimitetaan huomaamattomassa paketissa joko postiin tai pakettiautomaattiin.

  Taikapauli yhteystiedot

  +372 5886 6319 (Ma-Pe 10-12)  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun