Eros.fi

Ero seksilelut

(0)
 • Nopea toimitus (1-3 päivää)
 • Toimitus: Posti, Pakettiautomaatti, kotiinkuljetus, Matkahuollon lähellä paketti tai nouto Eros liiikkeestä Tampereelta tai Turusta
 • Toimituskulut: 1,90 - 14,90 ja ilmaiset toimitukset yli 50e tilauksiin
 • Huomaamatomasti Postin pakettiautomaatilla

  Eros.fi alennuskoodit

  Tilaamalla uutiskirjeen saat 7e arvoisen kupongin

  Eros.fi on suomalainen netissä toimiva seksikauppa. Sieltä saa kaikkea aina seksileluista filmeihin ja asusteisiin. Verkkokauppa tarjoaa ilmaiset toimituskulut yli 50 euron tilauksiin. Kanta-asiakkaaksi rekisteröityneet saavat 30 euron alennuksen. Maksun voi hoitaa verkkopankkimaksuna, luottokortilla, postiennakkona tai Klarnan kautta tilinä tai laskuna. Eros.fi:stä saa vipinää makuuhuoneeseen. Sieltä löytyy kaikkea kokeilunhaluisille. Seksielämää voi piristää vaikkapa erilaisia asuja kokeilemalla. Alennuskoodeja.fi-sivustolta löytyy verkkokaupan alennuskoodi. Maksuttoman uutiskirjeen tilaamalla saa seitsemän euron arvoisen alennuskupongin kyseiseen seksikauppaan.

  Eros.fi-seksikauppa on toiminut netissä yli 17 vuoden ajan. Se on ensimmäinen seksialan verkkokauppa Suomessa, ja monille onkin kertynyt siitä hyviä kokemuksia vuosien aikana. Valikoimasta löytyy kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Sen tarjonnassa on otettu huomioon niin heterot kuin homoseksuaalitkin. Verkkokaupan alati kasvava valikoima huomioi sekä perinteisemmistä petipuuhista että kokeilunhaluisemmasta toiminnasta kiinnostuneet. Tilaukset tulevat nopeasti ja huomaamattomissa paketeissa, joten paketin noutaminen ei ole kynnyskysymys. Verkkokauppaan voi liittyä myös kanta-asiakkaaksi. Kanta-asiakkuus kannattaa, koska kanta-asiakkaiden kesken arvotaan rahanarvoinen lahjakortti kuukausittain.

  Eros.fi lyhyesti  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun