Seksilelut netistä
Huippukiva

Huippukiva

3.4 19 5 1
 • Huomaamaton paketti
 • 14 päivän palautus/vaihto-oikeus
 • Toimitusaika: 1-2 päivää
 • Toimituskulut 3,95-9,95€
 • Yli 40€:n tilauksiin ilmainen toimitus
 • Maksutavat: Verkkopankki, maksukortit ja lasku
 • Ilmaiskokeilu-mahdollisuus uusille asiakkaille!

  Huippukiva alennuskoodit

  Saat 10% alennusta kun tilaat uutiskirjeen

  Suosituimmat seksilelut: Huippukiva

 • Seksilelumerkkiä klikkaamalla näet Huippukiva -tuotteet.


  Aneros
  Baci
  Bathmate
  Bswish
  Cascade
  Cloneboy
  Durex
  Eros
  Fairy
  Feelztoys
  Fleshlight
  Fun Factory
  Jimmyjane
  Key
  Lelo
  Lovers Premium
  Lylou
  Male Edge
  Manbound
  Manzzz
  MoreAmore
  Mystim
  Nexus
  Nippies
  Njoy
  OhMiBod
  Picobong
  Pjur
  Plaisirs Secrets
  Powerbullet
  Rocks-Off
  Shunga
  SM
  Sportsheets
  Sqweel
  Swan
  Swede
  Tantus
  Tenga
  Verspanken
  Viamax
  Voulezvous
  We-Vibe
  YESforLOV
  Zini


  Kotimaisesta Huippukiva.fi-seksivälinekaupasta löydät nimen mukaisesti huippukivaa aikuiseen makuun. Nettiliikkeestä löydät kattavan valikoiman seksileluja, - asuja, eroottista viihdettä ja muuta oheistavaraa. Edullisten hintojen lisäksi uusille asiakkaille on tarjolla kiinnostavia tutustumislahjoja. Ilmaiskokeiluna voit saada vaikkapa kahdenkymmenen euron arvoisen g-pistekiihottajan tai näppärän ja huomaamattoman mini-huulipuna-vibran. Ilmaislahja ei velvoita lisätilauksiin tai vastaanottamaan mainoksia, joten ilmaiskokeilulahja kannattaa hyödyntää, vaikka samassa yhteydessä, kun tekee ensimmäisen tilauksen Huippukivasta.

  Huippukiva.fi kattava valikoima

  Tarjolla on tuotetta laidasta laitaan. Jokapäiväisintä osaa valikoimasta ovat erilaiset kondomit ja liukuvoiteet. Kattavasta valikoimasta löydät myös monenmoista asua piristämään seksielämää. Vaihtoehtoja on runsaasti seksikkäistä ja läpikuultavista alusasuista roolileikkihenkisempiin pupu- ja hoitaja-asuihin. Miehillekin löytyy asuvaihtoehtoja. Boratista tutut vihreät uimahousut ovat hassu klassikko, mutta totisempaankin menoon löytyy vaihtoehtoja. Seksileikkeihin on myös tarjolla mitä erilaisempia leluja. Nukkeja löytyy niin miehinä kuin naisenakin. Dildoja ja vibraattoreita valikoimassa on joka kokoa, materiaalia ja väriä. Tantus – Feeldoe -valjaaton strap-on vapauttava uutuus makuukammariin. Täysin valjaaton ja vyötön huipputuote tuo uutta särmää sinne, mistä se on päässyt hioutumaan pois.

  Huippukivan tietonurkka opastaa myös seksilelujen käyttöön

  Huippukivan tietonurkasta löytyy hyvin vastauksia kaikenlaisiin kysymyksiin, seksivinkkejä sooloseksiin, seksilelujen esittelyä sekä kehotietoisuutta, seksiasujen esittelyä ja seksin historiaa. Esimerkiksi peppuseksiin kannattaa tutustua ja ottaa vinkkejä vastaan ennen kokeilua. Eka kerta peppuseksissä on tietysti jännittävä asia ja varmasti tietoisuus lisää rentoutta ja helpottaa nautintoa hakemista.

  Huomaamattomasti hupia Huippukivasta

  Ostoksesi voit maksaa kaupassa pankki- tai luottokortilla, verkkopankissa tai laskulla. Huippukiva lähettää kaikki tilaukset huomaamattomassa paketissa. Pakkauksessa ei lue lähetyksen sisältöä tai että lähettäjä olisi Huippukiva. Toimitus on tämän lisäksi nopea ja edullinen. Jos tilauksesi arvo ylittää 40 euroa, ostoksesi toimitetaan ilmaiseksi tavallisimmilla toimitustavoilla.

  • Huippukiva on eroottisten tuotteiden seksivälinekauppa
  • Liikkeen valikoima on kattava, hinnat edulliset ja toimitukset nopeita
  • Ostokset toimitetaan asiakkaalle huomaamattomasti pakattuna

  Huippukiva liittyvät uutiset

  Top 5 seksilelua joululahjaksi
  Siirry alkuun