Seksilelut netistä
Seksikauppa.fi

Seksikauppa.fi

2.8 27 5 1
 • Huomaamaton toimitus
 • Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (norm. 4,90-6,90€)
 • Kotiinkuljetus 11,90€
 • Nopea 1-3 arkipäivän toimitus
 • 14 päivän palautus/vaihto-oikeus
 • Toimitustavat: Postin pakettiautomaatti, nouto Postista, Matkahuollon lähellä paketti, toimitus kirjeenä tai Postin kotiinkuljetuksena
 • Maksutavat: Verkkopankki, postiennakko, maksukortti (Visa, Visa Electron ja MasterCard), lasku ja osamaksu.  

  Seksilelumerkkiä klikkaamalla näet Seksikauppa.fi -tuotteet.


  Aneros
  Aquaglide
  Baci
  Badkitty
  Basix
  Bathmate
  Belladot
  Bswish
  Cascade
  Durex
  Envy
  Eros
  Evolved
  Feelztoys
  Fleshlight
  Fun Factory
  Icicles
  Lapd
  Latex
  Lelo
  Manzzz
  Mysize
  Mystim
  Nexus
  Ouch
  Ovo
  Pasante
  Pipedream
  Pjur
  Renegade
  Rfsu
  Secura
  Shunga
  SM
  Smile
  Stimul8
  Sultan
  Swan
  Tenga
  Titus
  Touche
  Toy Joy
  Viamax
  Vulcan
  Wanachi
  Waterglide
  Zado


  Seksikauppa.fi on jokaisen seksivälineistä kiinnostuneen tavarataivas, jonka valikoimiin kuuluu monipuolisesti erilaisia seksivälineitä ja seksileluja. Sen kautta löydät mieluisia tuotteita ja saat uusia kokemuksia seksielämääsi. Heti etusivulla näkyy verkkokaupan uusimmat ja suosituimmat tuotteet. Sieltä löytyvät helposti myös eri kategoriat, joiden avulla löytyy kätevästi kiinnostavimmat tuotteet. Asut-kategorian alla on erikseen sekä miehille että naisille suunnatut asut. Omat suosikkinsa löytävät varmasti niin sukkanauhojen ja catsuitien kuin käsineiden ja kimonojenkin ystävät. Myös sukkahousuihin, teddyihin ja babydolleihin viehtyneet löytävät varmasti seksikauppa.fi:stä mieluisensa asun. Lisäksi sieltä löytyy rooliasuja, peruukkeja ja irtoripsiä.

  Elokuvat-kategoriasta voi etsiä elokuvia aihepiirin, tittelin, formaatin ja hinnan mukaan. Erilaisia elokuva-tyyppejä on niin monia, että vaativampikin asiakas löytää varmasti mieleisensä seksikauppa.fi:n erinomaisesta valikoimasta. Välineistä taas löytyy paljon eri kategorioita hieromalaitteista ja nukeista geishapalloihin ja sähköleluihin. Et uskokaan, mitä kaikkea seksivälineiden ja lelujen alalla on keksitty, ennen kuin tulet tutustumaan seksikauppa.fi:n valikoimaan. Sieltä löytyvät myös ajankohtaiset, erilaisia välineitä koskevat tarjoukset. Valikoima on uskomattoman laaja: pelkästään erilaisia hieromalaitteita on satoja. Asiakkaan on helppo valita mieleisensä tuote kattavasta valikoimasta. Erinomaisia tuotteita on niin paljon, että kannattaa tilata kerralla useampia.

  Seksikauppa.fi:ssä oma kategoriansa löytyy myös kondomeista, lehdistä ja liukasteista. Niiden valikoimat ovat hämmästyttävän monipuoliset: esimerkiksi liukasteiden joukosta löytyy hierontaöljyjen ja liukuvoiteiden lisäksi intiimialueiden trimmaamiseen liittyviä tuotteita. Hupi-kategoriasta löytyy pelejä, asuja ja muuta huumoripitoista tavaraa. Muut-kategoria houkuttelee katsomaan, mitä kaikkea otsikon taakse kätkeytyy. Jos haluaa kurkata, mitä uutuuksia eri kategorioihin on hiljattain saapunut, pääsee niihin tutustumaan Uutuudet-linkin takaa. Klikkaamalla Tarjoukset-kohtaa pääsee selaamaan edullisimpia asuja, DVD:itä ja välineitä. Etusivun alareunasta löytyy myös seksikauppa.fi:stä löytyvät lukuisat eri tuotemerkit. Sieltä löytyvät lähes kaikki maailman suosituimmat seksivälinemerkit. Tämän helpompaa seksilelujen ja -välineiden etsiminen netistä ei enää voi olla. Tule itse toteamaan sivujen helppokäyttöisyys ja kokoelman monipuolisuus.

  Seksikauppa.fi:llä on yli 10 vuoden kokemus erotiikka-alan verkkokaupasta, mikä näkyy hyvänä palveluna: tuotteet ovat laadukkaita, ja toimitukset ja asiakaspalvelu sujuvia. Valikoima on yksi Suomen laajimmista, ja se kehittyy jatkuvasti alan trendien ja asiakaspalautteen mukaan. Valikoimista löytyy kaikki alan parhaat tuotemerkit. Asiakaspalvelussa työskentelee alan tuntevia ammattilaisia, jotka tuntevat myös tuotteet hyvin. Tilauksien toimitus sujuu rutiinilla ja verkkokaupan hyviä tapoja ja vastuullisuutta noudattaen. Saat tilaamasi tuotteet kotiisi aina nopeasti ja huomaamattomasti. Paketit toimitetaan vielä samana arkipäivänä, mikäli tilaus tehdään ennen klo 13. Näin tuotteet saapuvat kotiin parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Vastaavasti klo 13 jälkeen tehdyt tilaukset lähtevät matkaan seuraavana arkipäivänä. Paketit toimitetaan aina huomaamattomina, ilman merkintää lähettäjästä. Tämä on edelleen monille tärkeä asia, kun kysymys on näin intiimeistä tuotteista. Muista kuitenkin, että alalle tyypillisesti intiimituotteilla, alusasuilla ja DVD:illä ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

  Lähde surffailemaan seksikauppa.fi:n ihmeelliseen maailmaan. Sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain uutta ja kokeilemisen arvoista. Samalla piristyy oma seksielämä ja uusia kokemuksia kertyy.

  • Seksikauppa on laajalla valikoimallaan ilahduttava nettikauppa, josta tilaat vaivattomasti niin asut, lehdet, DVD:t kuin välineetkin.
  • Toimitusaika: tilaus toimitetaan 1–3 päivässä tilauksen sähköpostilla varmistamisesta (postiennakkotilaus) tai netissä maksamisesta (verkkopankkimaksu tai luottokorttimaksu).
  • Toimitustavat: postin pakettiautomaatti, nouto Postista, Matkahuollon lähellä-paketti, toimitus kirjeenä tai Postin kotiinkuljetuksena.
  • Toimituskulut: postin pakettiautomaatti 4,90 €, nouto valitsemastasi postista 6,90 € ja Postin kotiinkuljetus 11,90 €.
  • Maksutavat: verkkopankki, korttimaksu Visa-, Visa Electron- tai MasterCard-korteilla.
  • Palautusaika: normaali 14 vuorokautta tuotteen vastaanottamisesta, mikä koskee käyttämättömiä ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa olevia tuotteita.

  Siirry alkuun