Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Lelo
Lovers Premium
OhMiBod
Satisfyer
We-Vibe
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Kauko-ohjattavat

25 tuotetta 4 kaupasta

Kauko-ohjattavat seksilelut netistä

Kauko-ohjattavat seksilelut tuovat jännitystä elämään käytätpä niitä yksin tai partnerisi kanssa. Kaukosäätimellä toimivat lelut ovat yleensä pienikokoisia ja sisältävät useita eri värinäohjelmia. Kauko-ohjaimen avulla seksilelua on mahdollista ohjata n. 10 metrin säteellä.

Kauko-ohjattavan seksilelun ohjaus älypuhelimella

Uusimmissa kauko-ohjattavissa seksileluissa on mahdollista käyttää ohjaimena omaa älypuhelinta. Android- tai iPhone-sovellukset voi ladata omaan puhelimeen ja käyttö voi alkaa. Voit antaa parterisi ohjailla sisäistä värinääsi tai käyttää laitetta näppärästi vaikka ulkona. Kauko-ohjattavat seksilelut on usein mahdollista työntää vaginaan tai peppuun sisään. Niitä voi käyttää myös ulkoisesti hyväilemällä vartalon erogeenisia alueita.  

Kauko-ohjattavan seksilelun käyttö

Kauko-ohjattavat seksilelut toimivat yleensä pattereilla tai ovat ladattavia. Osa on tehty myös vesitiiviiksi, jolloin niiden käyttö onnistuu myös suihkussa. Kaukosäädin-osaa ei saa kastella, joten se tulee muistaa käytettäessä seksilelua veden äärellä. Kauko-ohjattavien kiihottimien kanssa suositellaan käytettäväksi vesipohjaisia liukuvoiteita. Seksilelun puhdistamisessa voi käyttää niille tarkoitettuja aineita, mikä lisää varmasti laitteen käyttöikää. Kauko-ohjattavat vibrat on usein valmistettu kestävästä silikonista.

Siirry alkuun