Valitse kategoria
Rajaa
X
Käsikahleet
Käsiraudat
Metalliset
Nilkkakahleet
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fifty Shades Of Gray
Lelo
Male Edge
Ouch
Rimba
Sportsheets
Zado
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Kahleet ja käsiraudat

174 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Kahleet ja käsiraudat verkkokaupasta

Nyt voit tilata kahleet ja käsiraudat kätevästi verkosta. Noudattaako seksielämäsi aina samaa kaavaa ja kaipaat jotain uutta? Mikäli haluat piristystä makuuhuoneeseen ja vaihtelua seksielämääsi, niin tilaa laadukkaat sidontavälineet nettikaupasta. Seksilelut ovat takuuvarma apu silloin, kun kaipaat seksielämääsi vaihtelua. Sopii mainiosti niin romanttiseen iltaan kuin hieman rajumpaankin menoon. Tutustu laajaan valikoimaan ja tilaa jo tänään nettikaupasta!

Kahleiden ja käsirautojen valitseminen

Kahleet ja käsiraudat ovat perinteinen apuväline seksiin. Juuri sinulle sopivien kahleiden ja käsirautojen valitseminen voi olla kuitenkin hankalaa. Oletko etsimässä jotain uutta vai haluatko luottaa perinteiseen. Mikä olisi juuri oikea vaihtoehto sinulle ja partnerillesi? Verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät varmasti omasi. Perinteiset käsiraudat ovat varmatoiminen valinta, mutta niiden käyttäminen esimerkiksi jalkakahleina voi olla haastavaa. Valikoimista löytyykin myös yhdistettyjä jalka- ja käsikahleita, joilla petipuuhat saavat varmasti uutta tuulta alleen. Osassa kahleista on pehmusteet, joten ne sopivat erinomaisesti myös rajumpiin leikkeihin. Näiden lisäksi valikoimassa on malleja, joilla partnerin voi sitoa kiinni sänkyyn tai oveen. Tässäkin on vain mielikuvitus rajana, sillä näillä apuvälineillä ei seksi enää paremmaksi muutu!

  • Käsiraudat pehmusteilla tai ilman
  • Jalkakahleet pehmusteilla tai ilman
  • Kangas ja nahkapehmusteet

Netistä helposti ja edullisesti

Haluatko uutta nostetta seksielämääsi ja tutustua sidontaleikkien saloihin? Kahleet ja käsiraudat saat kätevästi verkkokaupasta tekemällä tilauksen jo tänään. Valitse verkkokaupan laajasta valikoimasta suosikkisi ja nautinto voi alkaa. Tilaaminen on helppoa ja tuotteet on mahdollista saada kotiovelle saakka. Tilaamalla verkkokaupasta vältyt ikäviltä ruuhkilta, eikä autopaikkaa tarvitse löytää. Lisäksi voit valita rauhassa yhdessä partnerisi kanssa ja samalla vaikka suunnitella tulevia sessioita. Kannattaa tilata samalla useampi tuote, jolloin postimaksut vähenevät yhtä tuotetta kohden.

Siirry alkuun