Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Pipedream
Waterglide
Hot
Nanma
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Isot tekovaginat & anukset

48 tuotetta 6 kaupasta

Isot tekovaginat ja anukset netistä

Isot tekovaginat ja anukset käsittävät koko pepun ja usein mukana tulee myös ylävartalo rintoineen. Kun etsit todella kouriintuntuvaa tekovaginaa kannattaa panostaa isoihin seksileluihin aidon tunnelman saavuttamiseksi. Isot masturbaattorit eivät hätkähdä kovastakaan kyydistä ja usein mukana on niin vagina kuin anuskin.

Ison tekovaginan käyttö

Iso tekovagina tuntuu taatusti aidolta värkiltä ja se myös näyttääkin siltä. Ota masturbaattori laatikosta ja kostuta se sopivalla määrällä liukuvoidetta. Tekopillu on siis heti käytettävissä masturbaatio-leikkeihisi. Isoja tekovaginoita löytyy eri asennoissa olevia ja eri näköisiä. Yleensä ne sisältävät myös anuksen, joten voit huolella panna vaikka molempiin reikiin. Kannattaa tehdä vertailua netissä ennen ostopäätöstä, koska valikoima on laaja. 

Tekopillu tulee pestä aina käytön jälkeen seksileluille tarkoitetuilla pesunesteellä. Usein isot tekovaginat on hyvä myös puuteroida niille sopivilla puutereilla, mikä takaa sen, että tuotteen pinta säilyttää pehmeytensä ja tuotteen käyttöikä pitenee. Älä käytä tuotteen kanssa silikoni- tai öljypohjaista liukuvoidetta, jotta tuotteen pinta säilyy hyvänä.

Siirry alkuun