Amatras - Ultra Realistic Vagina & Anus
299,00€ 499,00€
3-D Vagina ja Anaali + 150 ml liukuvoide
189,00€
Doggy Style Debbie UR3 Masturbator
69,90€
Pipedream Extreme Fuck Me Silly Petite - HERKKUPEPPU
299,00€
Meiki Cherry 2 Vagina Anus
179,00€ 219,90€
3-D Superkaunotar Jenni
499,00€

Isot tekovaginat & anukset

67 tuotetta 4 kaupasta

Isot tekovaginat ja anukset netistä

Isot tekovaginat ja anukset käsittävät koko pepun ja usein mukana tulee myös ylävartalo rintoineen. Kun etsit todella kouriintuntuvaa tekovaginaa kannattaa panostaa isoihin seksileluihin aidon tunnelman saavuttamiseksi. Isot masturbaattorit eivät hätkähdä kovastakaan kyydistä ja usein mukana on niin vagina kuin anuskin.

Ison tekovaginan käyttö

Iso tekovagina tuntuu taatusti aidolta värkiltä ja se myös näyttääkin siltä. Ota masturbaattori laatikosta ja kostuta se sopivalla määrällä liukuvoidetta. Tekopillu on siis heti käytettävissä masturbaatio-leikkeihisi. Isoja tekovaginoita löytyy eri asennoissa olevia ja eri näköisiä. Yleensä ne sisältävät myös anuksen, joten voit huolella panna vaikka molempiin reikiin. Kannattaa tehdä vertailua netissä ennen ostopäätöstä, koska valikoima on laaja. 

Tekopillu tulee pestä aina käytön jälkeen seksileluille tarkoitetuilla pesunesteellä. Usein isot tekovaginat on hyvä myös puuteroida niille sopivilla puutereilla, mikä takaa sen, että tuotteen pinta säilyttää pehmeytensä ja tuotteen käyttöikä pitenee. Älä käytä tuotteen kanssa silikoni- tai öljypohjaista liukuvoidetta, jotta tuotteen pinta säilyy hyvänä.

Siirry alkuun