PLUSKOON LUREXMEKKO - XL
35,90€
PLUSKOON KLASSINEN JUHLAMEKKO
29,90€
Baci - Corset Front Lace Mini Dress, Queen Size
16,95€
Cottelli Mini Kleit (pluss suurus)
55,90€
PLUS KOON LILA BABYDOLL
14,90€
CRISS-CROSS BACKSTRAP BODYSTOCKING - Queen Size
19,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Demoniq
Softline
Wet
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Isojen naisten asut

351 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Laaja valikoima isojen naisten asuja

Isojen naisten asut ovat nimensä mukaisesti sopivia kaikille L-koosta ylöspäin. Jos oma vaatekoko on isompi kuin L, niin kannattaa rajata heti seksiasuja ostettaessa mekot ja asut sen mukaan, että koko sopii. Isojen kokojen valikoima on laaja, joten kaikille löytyy varmasti mieleinen seksiasu

Isojen naisten asut netistä

Seksiasuja kannattaa ostaa seksielämän piristeeksi. Erilaiset roolileikit tuovat jännittävää vaihtelua seksiin ja korostavat omaa vartaloa. Seksissä vartalo on mukava tuoda kauniisti ja seksikkäästi esiin ja erilaiset asut ovat tähän oiva keino. Seksiasut sopivat myös kumppanin yllättämiseen tai vaikkapa polttareihin. Catsuit-asut korostavat naisellisuutta ja peittävät ja paljastavat sopivassa suhteessa. Rooliasuja löytyy sihteeriköstä poliisiin, joten voit vaihtaa asua mielesi mukaan. Seksiasut ovat yleensä venyviä, joten ne sopivat vaikka koko vähän muuttuisikin. Seksiasu on siis pitkäikäinen hankinta.

Jos mekon pukeminen ja riisuminen tuntuu vaivaloiselta voi kokeilla rooliasuksi pelkästään sukkanauhoja tai alushousuja. Myös erilaiset asusteet luovat uutta tunnelmaa seksiin. Seksiasujen kanssa voi käyttää myös muita seksileluja ja asusteita. Sido puolisosi silmät tai leikittele muilla leluilla. 

Siirry alkuun