Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Lelo
Satisfyer
Hot
Joydivision
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Intiimihygienia

25 tuotetta 6 kaupasta

Intiimihygienia - osta tuotteita netistä

Verkkokaupasta voit tilata monenlaisia intiimihygieniatuotteita suoraan kotiisi. Verkosta saat erilaisia tamponeja ja kuukuppeja kuukautissuojiksi. Kuukuppi on kupin muotoinen kuukautissuoja, joka laitetaan kuukautisten aikana naisen emättimeen kuukautisverta keräämään. Myös kuukupin käyttäjät voivat vapaasti liikkua kuukautisten aikana, eikä uiminenkaan ole hankalaa. Useat naiset käyttävät tamponeja kuukautisten aikana ja ne ovat pienen kokonsa vuoksi mukavia ja hygieenisiä käyttää. Verkosta tilatessa tuotteisiin on helppo tutustu kotona. Erotiikkaliike tarjoaa myös näitä tuotteita.

Tutustu ja valitse itsellesi sopivat tuotteet

Intiimihygieniatuotteiden kategoriasta löydät paljon tuotteita naisille. Sieltä löytyy erilaisia ja eri kokoisia kuukautissuojia sekä intiimialueiden parfyymeja. Valikoimissa on paljon erilaisia tamponeja, jotka on valmistettu imukykyisestä materiaalista kuukautisverta keräämään. Meiltä löytyy eri muotoisia ja eri tilanteisiin tarkoitettuja tamponeja, joten voit valita monesta eri koosta itsellesi sopivimmat. Tamponia käyttäessä on mukavampi liikkua ja urheilla. Jokainen nainen on erilainen ja kuukautissuojia onkin tarjolla monenlaisia, jotta jokaiselle löytyisi se parhain vaihtoehto. Kuukautissuojan tulee tuntua mukavalle, jotta voit nauttia elämästä myös kuukautisten aikana. Usein kuukautissuojien ja hygieniatuotteiden ostaminen kaupasta ei ole mukavaa ja siksi verkosta tilaaminen onkin miellyttävää ja helppoa.

  • Eri kokoiset tamponit
  • Kuukuppi sopii kuukautissuojaksi

Intiimihygieniatuotteet kätevästi netistä

Intiimihygieniatuotteita on todella kätevää tilata verkkokaupastamme. Se on tuoteryhmä, jonka tuotteiden tilaaminen netistä on käytännöllistä. Tutustu ensin huolella tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin. Klikkaamalla tuotteen auki saat paljon lisätietoa valmistusmateriaaleista sekä käyttötarkoituksesta. Löydät valikoimista varmasti itsellesi sopivimmat tuotteet. Tuotteita voit tilata kerralla enemmänkin, jotta sinulla on aina tuotteita valmiina tarvittaessa. Tilaaminen verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Klikkaa vain valitsemasi tuotteet ja saat ne kätevästi suoraan kotiin. Tuotteet saapuvat sinulle nopeasti ja vaivattomasti.

Siirry alkuun