ID Lubricants Assortment Pack 5 Kpl
14,90€ 19,90€
Eros - Fisting Gel SlideX
24,90€
Boy Butter Original - Rasia
16,50€
ID Silk Liukuvoide Hybridi
16,90€
RFSU - Sense Me Magic Glide
8,50€
Pjur Power Cream
21,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Eros
Pasante
Pjur
Rfsu
Idglide
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Hybridiliukuvoiteet

13 tuotetta 5 kaupasta

Hybridiliukuvoiteissa yhdistyy pitkäkestoisuus ja liukkaus

Hybridiliukuvoiteet ovat yhdistelmä vesi- ja silikonipohjaisia liukuvoiteita. Hybridiliukuvoiteissa on yhdistetty silikonipohjaisen liukuvoiteen pitkäkestoisuus ja hyvä liuku vesipohjaisen liukuvoiteen edullisempaan hintaan. Hybridiliukuvoiteet peseytyvät myös iholta helpommin pois, mitä silikoninen liukuvoide. 

Anaaliseksiin ja seksilelujen käyttöön

Hybridiliukuvoide soveltuu erityisen hyvin anaaliseksiin ja seksilelujen kanssa käytettäväksi. Materiaali on paksua ja pehmeää, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää. Silikonista valmistetuille seksileluille voi yleensä käyttää myös hybridiliukuvoiteita, jotka ovat usein seksilelujen kanssa miellyttävämpiä käyttää kuin vesipohjaiset liukuvoiteet. Erityisesti suurien seksilelujen kanssa suositellaan käytettäväksi hybridi- tai silikonipohjaisia liukuvoiteita. Hybridiliukuvoiteet voivat olla myös lämmittäviä, mikä tuo uusia tuntemuksia seksiin.

Hybridiliukuvoiteet sopivat kondomien kanssa käytettäväksi. Materiaaliltaan paksut hybridivoiteet soveltuvat hyvin myös fistaukseen, jossa liukuvoideen liu'ulla ja koostumuksella on iso merkitys.

Siirry alkuun