Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
ID Glide
Pasante
Pjur
Rfsu
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Hybridiliukuvoiteet

12 tuotetta 5 kaupasta

Hybridiliukuvoiteissa yhdistyy pitkäkestoisuus ja liukkaus

Hybridiliukuvoiteet ovat yhdistelmä vesi- ja silikonipohjaisia liukuvoiteita. Hybridiliukuvoiteissa on yhdistetty silikonipohjaisen liukuvoiteen pitkäkestoisuus ja hyvä liuku vesipohjaisen liukuvoiteen edullisempaan hintaan. Hybridiliukuvoiteet peseytyvät myös iholta helpommin pois, mitä silikoninen liukuvoide. 

Anaaliseksiin ja seksilelujen käyttöön

Hybridiliukuvoide soveltuu erityisen hyvin anaaliseksiin ja seksilelujen kanssa käytettäväksi. Materiaali on paksua ja pehmeää, mikä tekee siitä miellyttävän käyttää. Silikonista valmistetuille seksileluille voi yleensä käyttää myös hybridiliukuvoiteita, jotka ovat usein seksilelujen kanssa miellyttävämpiä käyttää kuin vesipohjaiset liukuvoiteet. Erityisesti suurien seksilelujen kanssa suositellaan käytettäväksi hybridi- tai silikonipohjaisia liukuvoiteita. Hybridiliukuvoiteet voivat olla myös lämmittäviä, mikä tuo uusia tuntemuksia seksiin.

Hybridiliukuvoiteet sopivat kondomien kanssa käytettäväksi. Materiaaliltaan paksut hybridivoiteet soveltuvat hyvin myös fistaukseen, jossa liukuvoideen liu'ulla ja koostumuksella on iso merkitys.

Siirry alkuun