Maski silmälapulla
39,90€
BadKitty Huppu
19,50€
FF EXTREME MUSTA BARON MASKI
39,90€
Maski "head X"
79,90€
Hangman-naamio
46,50€
Musta Pitsimaski
7,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Badkitty
Fifty Shades Of Gray
Latex
LoversPremium
Ouch
Picobong
Pipedream
Rimba
SM
Sportsheets
YESforLOV
Zado
Pink
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Huput, naamiot ja silmälaput

190 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Huput, naamiot ja silmälaput ovat erinomaisia välineitä roolileikkeihin

Lisäjännitystä sadomasokistiseen seksiin tuovat ehdottomasti joko silmät peittävä tai koko pään peittävä naamio. Välineistöä löytyy hienostuneista naamioista rajumpiin maskeihin, jotka estävät kokonaan näkemisen ja kuulemisen.

Huput, naamiot ja silmälaput netistä

S&M seksissä on kyse valtajännitteistä ja välillä myös kivun tuottamisesta ja kokemisesta. Huput, naamiot ja silmälaput kuuluvat tähän oleellisena osana. Silmät peitettynä tunteminen ja muut aistit yleensä voimistuvat, mikä lisää monen kohdalla myös seksuaalista nautintoa. Naamioita ja silmälappuja löytyy nettikaupoista moneen makuun niin miehille kuin naisillekin. Voit peittää oman identiteettisi ja hypätä jännittävään roolileikkiin helposti. Osa naamioista on enemmän naisellisia ja kauniita, kun taas osa on rajumpia alistajan naamioita.

Huppuja, naamioita ja silmälappuja voi yhdistellä myös muihin seksileluihin. Kokeile esimerkiksi huiskia, rooliasuja tai käsirautoja yhdessä naamion kanssa, niin tunnelma virittyy heti jännittäväksi. Naamioiden ja huppujen kanssa kannattaa hyödyntää juuri tuntoaistin herkistymistä. Kosketus tuntuu herkemmin, kun näköaisti on poissa pelistä. Jännitys ja herkkyys on hyvä yhdistelmä seksuaalisen nautinnon saamiselle ja tuottamiselle. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928