Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All Black
Basix
Bathmate
Belladot
Dark Crystal
Fairy
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fleshjack
Fleshlight
Fun Factory
Gspot
Icicles
Jimmyjane
Latex
Lelo
Lovers Premium
Nexus
Njoy
Ouch
Picobong
Pipedream
Renegade
Rimba
Satisfyer
Shunga
Smile
Toy Joy
Vac-U-Lock
Wanachi
We-Vibe
Hot
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Hieromasauvat

849 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Hieromasauva on suosittu väline seksileikeissä

Hieromasauvat ovat varmasti seksikauppojen klassikoita ja valikoimat laajenevat vuosi vuodelta. Hieromasauvoja kutsutaan myös usein dildoiksi tai tekopeniksiksi. Dildot ovat hieromasauvoja, joissa ei ole moottoria. Ulkonäöltään ja toiminnoiltaan hieromasauvoja löytyy moneen lähtöön. Sauva-ostoksilla voikin iskeä valinnan vaikeus, jos ei ole varma mitä etsii. Netissä pystyy onneksi kätevästi vertailemaan eri vaihtoehtoja.

Hieromasauvan valinta netistä

Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa hieromasauvan koko ja materiaali. Hieromasauvoja valmistetaan esimerkiksi silikonista ja jellystä. Materiaali voi olla kova, pehmeä tai taipuisa ja pintamateriaali voi olla sileää tai kuvioitua. Hieromasauvoissa voi olla samassa myös vibraattori. Usein vibtraattorissa on vielä useita säätömahdollisuuksia, joten vain kokeilemalla voi löytää itselle parhaiten sopivan hieromasauvan. Osa hieromasauvoista on tehty stimuloimaan lisäksi klitorista tai g-pistettä. Muotoiluja on monia, joten voit valita hieromasauvan, joka sopii juuri sinun kehollesi. Osa sauvoista on tehty vesitiiviiksi, jolloin käyttö onnistuu vaikka kylpyammeessakin. Hieromasauvojen ominaisuuksia on helppo vertailla netissä ja omiin valikoimiin voi ostaa myös erilaisia sauvoja eri käyttötarkoituksiin. Hyvin säilytettynä ja puhdistettuna hieromasauva on pitkäaikainen kumppani.

Hieromasauva, tekopenis vai dildo?

Hieromasauvojen kirjo on todella laaja, joten patukoita jaotellaan usein tekopeniksiksi ja dildoiksi. Jos ei tykkää moottorin värinästä voi keskittyä kauppojen dildo-valikoimiin. Ulkonäöllisesti osa tykkää oikean peniksen näköisistä ja tuntuisista patukoista, joten silloin kannattaa hakea sopivaa sauvaa tekopeniksen nimellä. Tekopeniksissä voi olla mukana myös vibra, mikä tekee käytöstä monipuolisemman. Hieromasauvojen nimellä löytyy usein monennäköisiä ja kokoisia sauvoja, jotka sisältävät usein myös vibran tai muita lisäosia. Värivalikoima on myös laaja, joten voit valita hieromasauvan mätsäämään vaikka makuuhuoneesi väritykseen. Ulkonäöllisesti osa muistuttaa perinteistä penistä, mutta valikoimista löytyy myös värikkäitä ja hienostuneita muotoiluja, joita ei välttämättä aluksi edes hieromasauvaksi tunnista. 

Siirry alkuun