Vibratone Soft Balls,Roosat
9,90€
Ben Wa Treenikuulat, kultainen
14,90€
Kaalimato Harjoituskuulat - Lantionpohjan hyvinvointiin
24,90€
Heavy Metal Duo Balls
18,90€
Lelo - Luna, Geishakuulat, Black
39,50€ 42,50€
SmartBalls Duo Geishapallot, Eri värejä, Fun Factory
13,90€ 29,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Geisha
Icicles
Latex
Lelo
OhmiBod
Ouch
Ovo
Pipedream
Plaisirs Secrets
Touche
We-Vibe
Marcdorcel
Nanma
Riannes
Toyjoy
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Geishakuulat & geishapallot

210 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Geishakuulat sopivat harjoitteluun ja nautintoon

Geishakuulat ja geishapallot on suunniteltu harjoittamaan naisen lantiopohjalihaksia. Osa geishakuulista on tehty tuomaan samalla myös nautintoa ja ne saattavat sisältää esimerkiksi vibran. Geiskakuulia on eri kokoisia ja painoisia, joten joka römpsälle löytyy varmasti sopiva. Materiaaliltaan ne ovat usein iholle miellyttäviä ja hygieenisiä. Valmistusmateriaalina on käytetty usein silikonia tai metallia.

Geishakuulien käyttö

Geiskakuulat asetetaan liukuvoidetta apuna käyttäen vaginaan, jossa ne asettuvat oikealle paikalle itsestään. Geishakuulan päässä on lanka, jonka avulla kuulat saa vedettyä ulos vaginasta. Kuulia voi laittaa sisään yhden tai useamman. Kuulia on eri kokoisia ja painoisia: aloittelijan kannatta lähteä liikkeelle kevyistä geishapalloista ja palloa voi pitää paikalla aluksi vaikka 10 minuuttia. Geishakuulan painoa voi harjoittelun myötä kasvattaa ja kokoa pienentää. Geishapalloa voi pitää vaginassa niin kauan kuin se hyvältä tuntuu.

Lantiopohjalihasten jännittämien ja erilaiset harjoitukset on näppärä tehdä, kun kuulat on sisässä. Geishakuulien avulla voi helposti havainnoida omien lantiopohjalihasten kuntoa ja jännitysvoimaa. Jos haluaa yhdistää lantiopohjalihasten harjoittamiseen myös seksuaalista nautintoa, niin kannattaa kokeilla geishakuulia, joissa on vibra samassa. Geishakuulat on hyvää esileikkiä ja alkulämmittelyä myös seksille.

Geishakuulat synnytyksen jälkeen

Vaginan koko muuttuu radikaalisti synnytyksessä ja lantiopohjalihasten toipuminen vie aikaa ja vaatii harjoittamista. Geishakuulien käyttö onnistuu naisesta riippuen viikkojen päästä synnytyksen jälkeen. Lantiopohjalihasten harjoittaminen lisää seksuaalista nautintoa niin miehellä kuin naisellakin. Naisen on mahdollista saada tiukempi vagina jokapäiväisen harjoittelun myötä. 

Siirry alkuun