Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Belladot
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Gspot
Jimmyjane
Key
Lelo
Lovers Premium
Nexus
OhMiBod
Ovo
Picobong
Pipedream
Rocks-Off
Satisfyer
Smile
Toy Joy
We-Vibe
Womanizer
YESforLOV
Zini
Hot
Nanma
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sinful
Poista kaikki suodattimet

G-pisteelle

300 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Täsmäkiihottimiset G-pisteelle netistä

G-piste on sekä naisen, että miehen kehossa suurta seksuaalista nautintoa tuova alue. Naisen ja miehen kehot ovat erilaisia, mutta molemmille vartaloille on kehitetty g-pisteen stimuloimiseen tarkoitettuja täsmäkiihottimia. G-pisteen hyväilyä voi tehdä esileikin yhteydessä tai missä vain seksin vaiheessa. 

Naisen g-piste

G-piste on naisen emättimen etuseinämässä oleva kohta, jonka stimuloiminen aiheuttaa mielihyvää ja edesauttaa saamaan voimakkaita orgasmeja ja joillakin naisilla myös ejakulaatiota. G-piste sijaitsee noin 4 cm syvyydellä. G-pisteen olemassaolosta käydään edelleen keskusteluja, koska kaikki naiset eivät löydä itseltään g-pistettä. Osalla naisista g-piste löytyy vasta, kun on jo valmiiksi kiihottunut. G-pisteen etsimiseen ja hyväilyyn on kehitetty monenlaisia täsmäkiihottimia. Usein kiihottimet on sopivasti käyrän muotoisia, jolloin g-pisteen stimuloiminen onnistuu vaivattomasti. G-pistekiihottimet naiselle eivät ole välttämättä kovinkaan paksuja, koska g-pisteen hyväilyyn riittää myös kapeampi sauva. Usein g-pistekiihottimet sisältävät myös värinäohjelmia. Netissä valikoima on monipuolinen, joten jokainen löytää varmasti itseään miellyttävän kiihottimen. 

Miehen g-piste

Miehen g-pisteeksi sanotaan eturauhasta, jonka hyväily saa aikaan voimakkaita orgasmeja ja mielihyvän tuntemuksia. Miehen g-piste eli eturauhanen on parhaiten löydettävissä pepun kautta: se sijaitsee noin 4 cm syvyydessä, anaalin etuseinämässä. Miehen g-pisteen stimuloimiseen on kehitetty monenlaisia seksileluja. Usein puhutaan myös eturauhaskiihottimista. G-pisteen etsimiseen löytyy netistä niin sauvoja kuin muotoiltuja anustappejakin. Miehen g-pisteen hyväilyssä kannattaa käyttää aina reippaasti liukuvoidetta, koska anaali ei kostu itsestään. Erilaiset g-piste sauvat, joissa on vibraattori toimivat myös hyvin, koska värinä rentouttaa anaalia mukavasti. Usein miehen täsmäkiihottimet on valmistettu tukevammasta materiaalista, jolloin ne pysyvät jämäkästi oikeassa paikassa, vaikka liikettä olisi. G-pisteen hyväilyn kautta saadut orgasmit tuntuvat erilaisilta kuin normaalit orgasmit, joten niihin kannattaa tutustua. 

Siirry alkuun