Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Basix
Dark Crystal
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Fistaus

8 tuotetta 4 kaupasta

Fistaus sopii rohkeille persoonille

Monikaan ei tiedä, mitä fistaus on. Se kuuluu kuitenkin olennaisena osana monen rohkean ja seksuaalisen henkilön seksielämään. Suomennettuna se tarkoittaa siis nyrkillä tyydyttämistä. Siinä voi käyttää joko omaa nyrkkiään tai hieromasauvanyrkkiä. Muista ostaa samalla myös liukuvoiteet ja muut seksilelut, joita tarvitset. Ennen aloittamista on syytä lukea vinkkejä, jotta tiedät, miten nyrkillä tyydyttäminen hoidetaan. Kaikki seksilelut saat ostettua kätevästi netistä.

Fistauksen oppii harjoittelemalla

Fistaus on monelle vieras tapa harjoittaa seksiä, mutta sitäkin kannattaa kokeilla. Se voi nimittäin aukaista seksuaalisia lukkoja ja saada ihmiset tuntemaan olonsa paremmaksi ja nauttimaan enemmän. Fistaukseen käy niin kumppanin oma käsi kuin sitä varten kehitetyt nyrkit. Tärkeintä on kuitenkin muistaa käyttää liukuvoidetta, sillä fistauksessa koko käsi työnnetään joko emättimeen tai anaaliin. Anaalifistaus ei kuitenkaan sovi aivan aloittelijoille, sillä se vaatii tarkkuutta ja varovaisuutta. Ei ole väliä, käytätkö omaa kättä vai hieromasauvanyrkkiä, on tärkeää käyttää paljon liukuvoidetta. Muista siis ostaa myös sitä samalla, kun ostat nyrkin. Aloittelevat aloittavat pienemmällä nyrkillä, kun taas kokeneet voivat mennä suurempiin kokoihin.

  • Fistausnyrkkejä on eri kokoisia
  • Muista ostaa myös liukuvoidetta

Tuotteet fistaukseen saat netistä

Fistaus on hieman tuntemattomampi tapa tyydyttää kumppania. Se voi kuitenkin tarjota huikeita orgasmeja ja viedä seksielämän kaikin tavoin uudelle tasolle. Sen vuoksi jokaisen kannattaisi ainakin kokeilla nyrkillä tyydyttämistä. Verkosta voit ostaa erilaisia nyrkinmuotoisia vibraattoreita, jotka auttavat alkuun. Kumppanin ei siis tarvitse edes käyttää omaa kättään. Tärkeintä on ostaa aina runsaasti liukuvoidetta, jotta tyydyttäminen sujuu hyvin, eikä aiheuta kipua kumppanille. Kaikki seksikaupoista tilaamasi tuotteet toimitetaan huomaamattomasti, joten sinun ei tarvitse häpeillä seksikaupasta tilaamista.

Siirry alkuun