Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
YESforLOV
Flirt
Hot
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Huippukiva
Kaalimato
Poista kaikki suodattimet

Feromonit

6 tuotetta 2 kaupasta

Seksuaaliferomoneilla saat aikaan seksuaalista halukkuutta vastakkaisessa sukupuolessa

Feromonit ovat luonnon omia kemiallisia viestiaineita, joita lähetämme muille ihmisille. Lähettämämme feromonit vaikuttavat tutkitusti ympärillämme olevien ihmisten käytökseen. Seksuaaliferomonit kiihdyttävät seksuaalista halukkuutta toisissa ihmisissä, joten niitä voi käyttää houkuttelemaan seksikumppaneita. Luonnon omat feromonit ovat kalliita, mutta feromoneja valmistetaan myös synteettisesti ja lisätään hajuvesiin, deodorantteihin ja huonetuoksuihin.

Feromonit ja kumppanin valinta

Feromoni ei itsessään tuoksu voimakkaasti, mutta sitä voi lisätä muihin tuoksuyhdistelmiin. Naisille ja miehille on suunnattu omia tuoksuja, jotka vaikuttavat erityisesti vastakkaiseen sukupuoleen. Feromonit vaikuttavat usein käytökseemme niin, että emme tiedosta tai havaitse niiden vaikutusta. Naisille tärkein kriteeri parinvalinnassa on kumppanin tuoksu. Jos tuoksu ei miellytä, niin sitä on vaikea kompensoilla muilla ominaisuuksilla. Feromonien merkitys on siis yllättävän iso myös parinvalinnassa. 

Netistä löytyy monenlaisia feromoni-valmisteita, joita kannattaa kokeilla. Voit valita tuoksun itsellesi tai kokeilla erilaisia huonetuoksuja, jotka virittävät vaikka makuuhuoneeseen seksuaalista värinää. Feromonivalmisteita löytyy lähes hajuttomina, jolloin pelkät feromonit vaikuttavat tai feromonivalmisteisiin on voitu lisätä muita naisellisia tai miehisiä tuoksuja, jolloin ne toimivat kuten muutkin hajuvedet.

Siirry alkuun