Hot Woman Pheromon Parfum 50 ml
69,90€
Pherofem Eau de Parfum
12,70€
EOL parfyymi naisille 16 ml
39,90€
Erittäin voimakas Feromonihajuvesi naisille. Twilight Woman 10 ml
21,00€
Desire - Feromoni Naisille
9,90€
Jo Pheromone Women
45,50€

Feromonihajusteet naisille

19 tuotetta 5 kaupasta

Feromonihajusteella saatat herättää vastakkaisen sukupuolen mielenkiinnon

Feromonihajusteet naisille saavat aikaan seksuaalista värinää vastakkaisessa sukupuolessa, koska feromonit vaikuttavat alitajuisesti ihmisen seksuaaliseen oloon ja käytökseen. Feromoneja hyödynnetäänkin paljon naisille ja miehille suunnatuissa hajuvesissä ja muissa tuoksuissa. Feromonit eivät itsessään haise, niin että sitä huomaisi, joten hajuvesiin on feromonien lisäksi lisätty myös muita tuoksuja.

Feromonin käyttö

Feromonia voi käyttää hajuveden tapaan tai huonetuoksuna. Suihkauta feromonituotetta kaulaan, ranteeseen tai vaikka makuuhuoneeseen ja testaa tuoksun vaikutusta. Ihmisen ominaistuoksu on erittäin tärkeä kriteeri parinvalinnassa, joten tuoksujen merkitystä esimerkiksi ihmisen vetovoimaan ei voi vähätellä. Onneksi eri tuoksut miellyttävät eri ihmisiä, joten sopivia kumppaniehdokkaita löytyy ainakin tuoksun perusteella kaikille.

Feromonit vaikuttavat ihmiseen alitajuisesti, joten miehet eivät varsinaisesti tiedosta tai haista tuoksua. Voit siis valita naisellisen hajuveden miellyttämään omaa nenääsi, koska feromoni vaikuttaa siinä sivussa. Feromonihajuvedet, joissa käytetään synteettisesti valmistettuja feromoneja, ovat hinnaltaan samoissa luokissa kuin normaalit hajuvedet. Luonnon omia feromoneja on myös purkitettu, mutta ne ovatkin sitten huomattavasti kalliimpia. Synteettisesti valmistetut feromonit toimivat kuitenkin tutkitusti, joten niitä kannattaa kokeilla.  

Siirry alkuun