JO Pheromone Deodorant Men - Feromoni Deodorantti Miehille
15,90€
P6 Feromonikynä miehille
14,90€
Stimul8 feremonitoilettivesi miehille 14 ml
16,90€
Man Twilight
18,90€
Magic Pheromone Stick Men 8 ml
9,95€
FEROMONIHAJUSTE "TWILIGHT" MIEHELLE 5ML
15,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Stimul8
Hot
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Feromonihajusteet miehille

23 tuotetta 5 kaupasta

Feromonihajuste toimii seksuaalisena houkutuksena

Feromonihajusteita on kehitetty erityisesti miehille, jolloin niiden tarkoitus on houkutella naisia seksuaalisilla hajuviesteillä. Feromonit ovat luonnonmukaisia keinoja saada aikaan seksuaalista vetoa toiseen sukupuoleen. Feromoneja on alettu valmistamaan myös synteettisesti, jolloin niitä on helppo lisätä miesten hajuvesiin ja erilaisiin huoneparfyymeihin.

Feromonin käyttö

Tuoksun merkitys parinvalinnassa on kiistaton, joten feromonien vaikutusta kannattaa ehdottomasti kokeilla. Feromonit ovat itsessään hajuttomia, joten voit valita hajuveden tuoksun, joka miellyttää sinua itseäsi. Osa feromonihajuvesistä on neutraaleja ja osa voimakkaampia. Suihkauta feromonia vaikka kainaloon tai kaulan alueelle ja kokeile onko tuoksulla vaikutusta. Voit myös käyttää feromonituoksua vaikka makuuhuoneessasi, jolloin seksuaalinen virittäytyminen saa lisäpontta alitajuisesti vaikuttavista tuoksuista. Ihmisen ominaistuoksu on parinvalinnassa erittäin tärkeä kriteeri, joten älä käytä voimakkaita tuoksuja peittääksesi omaa hajuasi.

Voit kokeilla feromonituoksua hajuveden tapaan. Feromonituoksujen hinnat pyörivät normaalien hajuvesien hinnoissa. Luonnon omat feromonit ovat kalliimpia, mutta hajuvesiin lisätyt feromonit on usein valmistettuu synteettisesti, jolloin tuotteiden hinnat pysyvät kohtuullisina. 

Siirry alkuun