Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Fun Factory
Gspot
Lelo
Manzzz
Nexus
Pipedream
Renegade
Rocks-Off
Toy Joy
Nanma
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Eturauhasen ja g-pisteen stimulaattorit

83 tuotetta 6 kaupasta

Eturauhasen ja g-pisteen stimulaattorit verkosta

Eturauhanen on miehen hekumallinen g-piste, johon pääsee käsiksi helpoiten anuksen kautta. Eturauhaskiihottimet on suunnattu niin, että noin 4 cm syvyydestä löytyvä g-piste saa stimulaattoreiden avulla nautinnollista hierontaa, joko värinällä tai ilman. G-pisteen hyväileminen tekee yleensä orgasmeista normaalia voimakkaampia.

Eturauhaskiihottimen käyttö

Eturauhaskiihottimen käyttäminen vaatii aikaa ja rentoutumista. Varaa mukaan myös laadukasta liukuvoidetta, koska peräsuoli ei itse tuota ollenkaan liukastetta. Eturauhaskiihottimen voi työntää rauhassa omalle paikalleen ja sitten tulee rentouttaa suolta ja kroppaa noin 10-20 minuuttia. Kylkiasento on yleensä hyvä ja rento. Liukastetta ei kannata myöskään säästellä. Eturauhaskiihottimella voi saada useamman pitkäkestoisen orgasmin yhdellä käyttökerralla. Sulkijalihasta supisteleamalla saa täysin erilaisen hyvänolontunteen myös penikseen. On sanottu, että eturauhasen kautta voi saada orgasmin ilman, että penikseen kosketaan. Kokeile eri värinäohjelmia, niin saat sitä kautta vielä uusia tuntemuksia. Lopuksi voit tietysti hyväillä myös penistä, mikä johtaa vääjäämättä ejakulaatioon. 

G-piste stimulaattori netistä

Eturauhasen ja g-pisteen stimulaattoreita kannatta ehdottomasti kokeilla. Laitteet sopivat paremmin masturbaatioon, mutta toki niitä voi käyttää myös yhdynnän aikana tai yhdessä partnerin kanssa. Valikoima on laaja, joten nettikauppojen tuotteisiin kannattaa tutustua rauhassa ennen ostopäätöstä. Eturauhaskiihottimen koko kannattaa aina tarkastaa. Aloittelijan on hyvä aloittaa pienemmällä stimulaattorilla ja siirtyä sitten tarvittaessa isompiin leluihin. Muista ostaa mukaan myös anaaliin tarkoitettua liukuvoidetta. 

 

Siirry alkuun