Fifty Shades Of Grey - Vapautettu
10,60€

Eroottiset kirjat

1 tuote 1 kaupasta

Eroottiset kirjat netistä

Kama Sutra tarjoaa asentovinkkejä

Eroottiset kirjat ovat rentouttavaa luettavaa yksinäisinä iltoina tai yhdessä kumppanin kanssa. Osa kirjoista on eroottisia kuvakirjoja, joissa kuvat tuovat esiin seksuaalisuutta ja herättävät varmasti miettimään myös omaa vartaloa ja seksuaalisuutta. Kama Sutra lienee nimenä kaikille tuttu. Se onkin tunnetuimpia eroottisia kirjoja. Kama Sutra käy mukavana opuksena erilaisille seksiasennoille. Kirja ei ole varmasti liian raskasta luettavaa. Jätä Kama Sutra yöpöydälle ja voit katsoa näppärästi asentovinkkejä ennen seksiä.

Kirjan avulla ymmärrystä

Seksuaalisesta halusta on myös kirjoitettu kirja, joka menee astetta syvemmälle ihmisen seksuaalisuuteen ja seksuaalisen halun syntymiseen. Parisuhteen kannalta on tärkeää vaalia molempien seksuaalista halua ja onnellisuutta, joka siitä kumpuaa. Eroottiset kirjat auttavat ymmärtämään ja käsittelemään omaa vartaloa ja nautintoa. Eroottisten kirjojen kautta myös halu ja seksi pysyvät helpommin mielessä ja niitä on mukava toteuttaa myös käytännössä. Eroottinen kirja on aina hyvä lahjaidea. 

Fifty Shades Of Grey -kirjoista on tullut hitti

Fifty shades of gray -kirjasarja nosti esiin bdsm & bondage seksin, jossa toinen alistaa ja toinen on alistettu. Vallan käyttö, sidonta ja seksuaalinen halu kiihottavat monia. Kirjasarja antaa mukavaa viihdettä ja jännitystä elämään. Sarjan myötä on kehitetty myös seksileluja, jotka kantavat Fifty shades of gray -nimeä. Jos tykkäät sarjan kirjoista ja elokuvista, voit nyt kerätä koko seksikokoelman itsellesi hienostuneissa väreissä. Tuotteita löytyy useimmista seksikaupoista. 

Siirry alkuun