Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Latex
Oxballs
Pipedream
Renegade
Hot
Nanma
Realfeel
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Erektiotuet & jatkot

112 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Erektiotuet ja jatkopenikset netistä

Erektiotuet ja -jatkot tarjoavat muhkeutta ja pituutta helposti ja vaivattomasti. Erektiojatkot tuovat varmuutta myös oman erektion säilymiseen, koska jatkon kanssa voit panna vailla huolen häivää. 

Jatkopeniksen käyttö

Jatkopenis puetaan oman pippelin päälle ja se kiinnitetään joko valjailla tai näppärästi kivesten ympärille tulevalla renkaalla, mallista riippuen. Jatkopenis pysyy yleensä hyvin paikoillaan, joten voit liikkua sen kanssa normaalisti. Penisjatkeet kannattaa käsitellä liukuvoiteella, jolloin käyttökokemus on mukavampi niin miehelle kuin naisellekin. 

Jatkeella lisää pituutta ja paksuutta penikseen

Jos peniksesi tuntuu liian pieneltä tai haluat kokeilla panna isommalla, jatkopenis on silloin hyvä investointi. Jatkoja on olemassa eri muotoisia ja kokoisia, joten kannattaa tutustua valikoimiin ennen ostopäätöstä. Myös jatkopeniksen pinta voi olla juomutettu, mikä lisää hankausta ja tuo naiselle erilaisia tuntemuksia. Jatkopenis antaa mukavasti tukea erektiolle, joka tekee seksistä huoletonta ja mukavaa. Jatkeella saa myös itselle nautintoa, kun sitä käyttää yhdessä hyvän liukuvoiteen kanssa. 

Siirry alkuun